PHILIPS Puhastuskomplekt - tuled HRK00XM

Preemium
15,96 €
29.04.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Philipsi UV-kaitsega esitulede taastamiskomplekt


Näge selgelt, sõitke turvalisemalt

Võrreldes teiste komplektidega, mis nõuavad elektrilisi tööriistu, annab meie arenenud tehnoloogia suurepäraseid tulemusi minimaalse pingutusega ja seda on lihtne kasutada. Nelja lihtsa sammuga saavad tarbijad saavutada professionaalseid tulemusi ilma elektritööriistadeta.


Eemaldab päikese ja mustuse udu ja kollasuse

Philipsi esitulede taastamiskomplekt eemaldab udu ja kollasuse, taastades esituled uue seisukorra ja viimistluse.


Asenda asemel taastage

Säästke raha, taastades oma auto esituled uute ostmise asemel


Tagab turvalisema öise sõidu

UV-katte tehnoloogia pigem taastab kui asendab. Puhtam esituli tagab turvalise öise sõidu.


Puhastab mõlemad esituled

See komplekt sisaldab kõike, mida vajate kahe auto esitule puhastamiseks: - 1 pudel veepõhist eeltöötlust (29,5 ml) - 1 pudel puhastus-/poleerimisvahendit (29,5 ml) - 1 pudel sära taastavat/säilitajat (29,5 ml). ml) - 1 tükk liivapaberit 600 teraga (jäme) - 1 tükk 1500 liivapaberit (keskmine) - 1 tükk 2000 liivapaberit (peent) - 10 paberrätikut - 1 paar kindaid (üks suurus) sobib kõigile)


Parem valgus päästab elusid

"Aja jooksul esituled kuluvad ja kriimustuvad löökide ja üldise riknemise tõttu. Plastist esituled on valmistatud välimise ultraviolettkiirguse (UV) kaitsekattega. See kate laguneb kokkupuutel elementidega, põhjustades pleekimist, kollasust ja oksüdeerumist, mis võib põhjustada öise nägemise kaotuse korral kuni 40%
Pakendi tüüp Karp
Seeria Philips Headlight Restoration Kit

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname