K2 Mootoriõlilisand T380

Keskmine
14,49 €
29.03.2024
4
9,75 €
01.04.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Militec-1 on 100% sünteetiline õlilisand, mis on toodetud kõige arenenuma nanoosakeste tehnoloogia alusel. Toote aktiivsed koostisosad toimivad otse metallosadele, luues sideme molekulaarsel tasemel ja tungivad hõõrduvate elementide pinnakihtide kristallidevahelisse ruumi. Ülaltoodud reaktsiooni tulemusena moodustub koostööd tegevatele elementidele väga õhuke ja ülimalt vastupidav kaitsekiht. Militec-1 ei sisalda potentsiaalselt kahjulikke tahkeid elemente, see ei muuda metalli elastseid omadusi. See aitab oluliselt pikendada mehhanismide vastupidavust. Militec-1 seguneb kõigi mootori-, käigukasti- ja hüdraulikaõlidega, olenemata nende viskoossusest ja kvaliteediklassist. Kui Militec-1 on mootorile lisatud, püsib see kauem sees, kaitstes seega mootorit vaatamata regulaarsele õlivahetusele vastavalt auto kasutusjuhendile. Saab kasutada märgsiduriga mootorites.

Militec-1 kasutamise eelised:

- Vähendab hõõrdumist ja suurendab koostööd tegevate elementide kaitsekihti, mis pikendab mootori tööiga.

- Muudab hõõrduvate pindade omadusi, luues vastupidava kihi, mis kaitseb mootorit käivitamisel. Minimeerides kriitilise külmkäivituse faasi mõju.

- Vähendab soojuse teket metallosade vahel.

- Vastavate osade täielik ja pidev maksimaalne kaitse.

- Kaitseb happeliste ainete, süsiniku ladestumise jms eest.


KUIDAS KASUTADA:

Militec-1 tuleks kasutada järgmistes proportsioonides:

Mootori- ja käigukastiõli: Esimene kasutuskord: 30 ml liitri õli kohta. Järgnev kasutamine (õlivahetusel): 15 ml 1 liitri õli kohta.

Käigu- ja automaatkäigukasti õlid: 30 ml 1 liitri õli kohta – korrake iga 50 000 km järel.

Hüdraulikaõlid: 5-15 ml 1 liitri õli kohta.

Rattalaagrid: Enne määrimist kandke õhuke kiht

Radomis asuva säästva tehnoloogia instituudi poolt nelja kuuliga seadmega tehtud katsete tulemused näitasid, et Militec-1 lisamine
summas 3,3% (ja hüdroõli puhul isegi 1,25%)
annab silmapaistvaid tulemusi, suurendades hõõrdumise piirrõhu parameetrite väärtust Poz [N/mm2], samuti suurendades haardekoormust Pt [N], mis määravad järk-järgult õlide haardumisvastaste omaduste taseme.
ja ühtlaselt kasvav koormus.

Lisandi kasutamine võimaldab vähendada süsteemi üksikute elementide kulumist, mida tõestas tunniajaline test, mis seisnes metallkuuli kulumisläbimõõdu Poz [mm] mõõtmises koormuse 392,4 N ja kiirusega. 500 pööret minutis.
Pakendi tüüp Karp
Maht (ml) 250
Seeria K2 MILITEC-1

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname