K2 Mootori sisepesu T371

Keskmine
2,40 €
06.05.2024
32
1,84 €
07.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
K2 mootori loputus
on professionaalne mootoriloputus, mis on tõestatud valemiga, mis põhineb puhastusainetel, määrdeainetel ja kulumisvastastel lisanditel. Eemaldab süsiniku ladestused, õlimuda ja tahma.

Võimaldab lahustada kolvirõngaid blokeerivaid lisandeid, suurendades nende tihedust. Tihedad rõngad tähendavad suuremat survet ja väiksemat õlikulu. K2 Motor Flush lahustab mootori määrdesüsteemis mõne minuti jooksul isegi kõige vanemad süsinikujäägid, sadestused ja muu mustuse. Taastab õlikanalite täisvõimsuse.

Tänu rafineeritud retseptile ja kõrgele efektiivsusele on K2 Motor Flush mootori loputusaine:

- eemaldab mootori sisemusest setted, süsinikujäägid, õlimuda ja tahma
- taastab õlikanalite täisvõimsuse
- vähendab suitsu ja keskkonnale kahjulike heitgaaside eraldumist
- suurendab võimsust, vabastades kinnijäänud kolvirõngad
- suurendab survet silindrites
- vähendab õlikulu
- vaigistab mootorit, kõrvaldab klapi kraanidest kostvat müra


K2 Motor Flushi saab kasutada kõigis sisepõlemismootorites - diisel-, bensiini- ja gaasimootoriga. Loputusvedelikus sisalduvad spetsiaalsed määrdelisandid kaitsevad mootorit liigse hõõrdumise eest, mis võib tekkida õli lahjendamisel pärast loputusaine lisamist. K2 Motor Flush on mootorile täiesti ohutu. Soovitatav on kasutada K2 Motor Flush
eriti juhul, kui: - sõitmine vanem kui 12 kuud õliga - auto ostmine mootoriga, mille ajalugu on meile teadmata - auto kasutamine peamiselt linnarežiimil (linnas sõitmine, lühikestel vahemaadel) - kütusekulu läbib õli. mootor (liigne õlikulu)




- liigne "suits" (must või sinine suits heitgaasist)
- madal kompressioon
- kui õli väljub läbi pneumotooraksi
- soovitatava õlivahetusintervalli ületamine (kasutatud õliga sõitmine)

Mootori loputust on soovitatav kasutada vähemalt kord aastas, eelistatavalt igal mootoriõlivahetusel. See hoiab jõuallika puhtana, suurendab selle efektiivsust ja pikendab selle kasutusiga. Musta setet saab püsivalt eemaldada preparaadi regulaarsel kasutamisel.

Ühest pakist piisab 4-6 liitri õli jaoks. Tugevalt saastunud mootorite puhul saab läbipesu osakaalu ja aega suurendada. K2 Motor Flush on toode, mis on turul olnud üle 20 aasta. Seda on tõestanud tuhanded töökojad riigis ja välismaal. Seda peetakse oma kategoorias üheks kõige tõhusamaks aineks.

KUIDAS KASUTADA:

1. Vahetult enne mootoriõli vahetamist loputage mootori sisemust.
2. Enne vahendi pealekandmist kontrolli õlitaset mootoris, kui see pole õige, lisa õli.
3. Seejärel valage kogu pakendi sisu soojendatud mootorisse.
4. Käivitage mootor ja laske sellel 10–15 minutit tühikäigul töötada.
5. Seejärel seisake mootor ja tühjendage kogu kasutatud õli mootorist raskusjõu abil.
6. Vahetage õlifilter uue vastu.
7. Lisage autotootja poolt soovitatud õige kogus uut õli.

Mahutavus: 250 ml.
Pakendi tüüp Toos
Maht (ml) 250
Seeria K2 MOTOR FLUSH
Kauba vorm vedelik
Positsioonide arv 1

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname