TOTAL Transmissiooniõli 2214145

Preemium
11,71 €
06.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
TRAXIUM DUAL 9 FE 75W-90 on suure jõudlusega sünteetiline õli, mis on välja töötatud sünkroniseeritud või sünkroniseerimata manuaalkäigukastide, telgede ja reduktorite jaoks, mis vajavad API GL-4, GL-5, MT-1 või MIL-PRF-2105E ja MIL-L 2105 D.
TRAXIUM DUAL 9 FE 75W-90 on T.D.L. (Drive Line Total) kontseptsioonil põhinev äärmiselt suure jõudlusega sünteetiline määrdeaine, mis sobib manuaalkäigukastidele ja telgedele rasketes kasutustingimustes.
TRAXIUM DUAL 9 FE 75W-90 sobib eriti enamiku tootjate, nagu Mack, MAN, DAF, IVECO, MERCEDES, VOLVO, RENAULT, MACK, hammasrataste hüpoidi ja telgede määrimiseks pikendatud tühjendusintervallidega.

Väiksem kütusekulu võrreldes tavaliste määrdeainetega tänu TOTAL-i kütusesäästu tehnoloogiale.
Väiksemad hoolduskulud: spetsiaalselt koostatud tootja soovitatud pikemate äravooluintervallide saavutamiseks.
Sobib mitme kaubamärgi sõidukipargi klientidele: see määrdeaine, mis on kohandatud mitme originaalseadme tootja käigukastidele ja telgedele, võimaldades seega klientidel seda määrdeainet kasutada kogu sõidukipargi jaoks.
Suurepärane telgede ja manuaalkäigukastide kaitse kulumise ja korrosiooni eest, mis on tingitud õli äärmusliku rõhu omadustest.
Täiustatud juhi käivitamise kogemus: kõrge viskoossusindeksi tõttu madal temperatuuri voolavus, mis toob kasu külmkäivituse ajal ning piirab tõmbekadusid ja kütusekulu.
Täiustatud juhi käivitamise kogemus: kõrge viskoossusindeksi tõttu madal temperatuuri voolavus, mis toob kasu külmkäivituse ajal ning piirab tõmbekadusid ja kütusekulu.
Kõrge ühilduvus õlifiltritega vahutamisvastaste omaduste tõttu.
Toetab toodete ratsionaliseerimist (MERCEDES BENZ, MAN, VOLVO jne).
Viskoossusklass SAE 75W90
Spetsifikatsioon SAE J2360
Õli Sünteetiline õli
Valmistaja luba DAF
Valmistaja luba Mack GO-J Plus
Valmistaja luba MAN 341 Type Z2
Valmistaja luba MAN 342 Type S1
Valmistaja luba SCANIA STO 1:0
Valmistaja luba SCANIA STO 2:0 A FS
Valmistaja luba VOLVO 97312
Valmistaja luba ZF TE-ML 02B
Valmistaja luba ZF TE-ML 05A
Valmistaja luba ZF TE-ML 12L
Valmistaja luba ZF TE-ML 12N
Valmistaja luba ZF TE-ML 16F
Valmistaja luba ZF TE-ML 17B
Valmistaja luba ZF TE-ML 19C
Valmistaja luba ZF TE-ML 21A
Maht [Liiter] 1
API GL-4
API GL-5
API MT-1
Valmistaja luba ARVIN MERITOR 076-N
Seeria Traxium dual 9 FE 75W-90
Valmistaja luba SCANIA STO 1:1 G
Valmistaja luba DTFR 12B140 (235.8)
Valmistaja luba IVECO RAM1
Valmistaja luba IVECO RAS1
MB 235.8
VOLVO 97312
MAN 341 Typ Z-2

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname