TOTAL Mootoriõli 2213670

Preemium
30,84 €
13.05.2024
5
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Scania on selle suure jõudlusega mootoriõli heaks kiitnud oma viimase põlvkonna Euro 6 mootorite jaoks, millel on tootja poolt määratletud pikad õli tühjenemisintervallid.

Seda soovitavad ka enamik tootjaid, näiteks IVECO, Euro 5 (ja eelmiste) mootorimudelite jaoks. Sellel on väga kõrge T.B.N tase (kogu baasarv) (16 mgKOH/g), et neutraliseerida happelisi ühendeid ja vältida nende söövitavat rünnakut.

Rubia TIR 8600 10W-40 on sünteetilise tehnoloogiaga määrdeaine, mis sobib eriti hästi kasutamiseks maanteel diiselmootoriga raskeveokite rakendustes.
Scania on selle suure jõudlusega määrdeaine heaks kiitnud oma uusima põlvkonna Euro 6 mootorite jaoks, millel on tootja poolt määratletud pikad õli tühjenemisintervallid.
Rubia TIR 8600 10W-40 soovitab ka enamik tootjaid, näiteks IVECO, Euro 5 (ja varasemate) mootorimudelite jaoks.
Rubia TIR 8600 10W-40 võimaldab katta minimaalse arvu toodetega (Ameerika ja Euroopa tootjad) segamootorite pargi.

Kvaliteetsed sünteetilised alusvarud koos suure jõudlusega lisanditega muudavad Rubia TIR 8600 10W40 suurepärase jõudlusega määrdeaineks, mis võimaldab sujuvat külmkäivitust.
Selle täissünteetilised baasvarud tagavad suurepärase termilise stabiilsuse. Pesuainete, antioksüdantide ja korrosioonivastaste lisandite assotsiatsioon aitab saavutada pikemaid õli äravoolu intervalle, mille on määratlenud enamik tootjaid, eriti Scania, ja vähendab hoolduskulusid.

Rubia TIR 8600 10W-40 on väga kõrge T.B.N tase (16 mgKOH/g), et neutraliseerida happelisi ühendeid ja vältida nende söövitavat toimet. Detergent, dispergeerivad ja kulumisvastased omadused hoiavad mootori kõige tundlikumad osad puhtana ning võimaldavad tõhusalt kontrollida tahma, muda ja kolvi sadestusi.
Viskoossusklass SAE 10W-40
Spetsifikatsioon DAF
Spetsifikatsioon Renault Trucks RXD
Õli Sünteetiline õli
Valmistaja luba MACK EO-N
Valmistaja luba MAN M 3277
Valmistaja luba MB-Approval 228.5
Valmistaja luba Renault Trucks RLD-2
Valmistaja luba SCANIA LDF-3
Valmistaja luba VOLVO VDS-3
Sertifitseerimine ACEA järgi E7
Maht [Liiter] 5
API CF
Sertifitseerimine ACEA järgi E4
Valmistaja luba Voith Oil Class A
Seeria Rubia TIR 8600 10W-40
Valmistaja luba DTFR 15B120
Valmistaja luba FPT T3 E4
RENAULT RXD
MAN M 3277
MB 228.5
SCANIA LDF-3
VOLVO VDS-3
MACK EO-N
RENAULT RLD-2

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname