TOTAL Mootoriõli 2213767

Preemium
8,78 €
29.04.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Järgmise põlvkonna õli silmapaistva kaitse tagamiseks. Age-Resistance tehnoloogia pakub asjatundlikku kaitset, et võidelda igapäevaste väljakutsetega pikas perspektiivis. Age-Resistance tehnoloogia pakub ületamatut mootori kaitset. See on ainulaadne hüperaktiivsete molekulide kombinatsioon, mis loob tugeva õlikile kõigile asjaomastele mootoriosadele. Mootorid on absoluutselt kaitstud mitmesuguste väljakutsete eest, alates kulumisest kuni õli oksüdatsioonini isegi äärmuslikel temperatuuridel.

TOTAL QUARTZ 9000 ENERGY 0W-30 on arenenud sünteetilise tehnoloogiaga mootoriõli, mis on välja töötatud nii bensiini- kui ka diiselmootoriga sõitjate, autode, mootorite kõige rangemate nõuete katmiseks.

TOTAL QUARTZ 9000 ENERGY 0W-30 sobib eriti hästi kõige uuematele mootoritele. Seda mootoriõli saab kasutada kõige raskemates töötingimustes (kiirteed, linnaliiklus...) ning see sobib kõigile sõidutüüpidele ja igal aastaajal.

Kulumisvastane kaitse: see õli tagab mootori optimaalse pikaealisuse koos kulumisvastaste omadustega, mis kaitsevad mootori kõige tundlikumaid osi.

Oksüdatsioonikindlus: see määrdeaine võimaldab eriti pikki äravooluintervalle.  Mootori kaitse, puhtus ja jõudlus: see õli sisaldab pesuvahendeid ja dispergeerivaid lisandeid, mis hoiavad mootori puhtana ja säilitavad seega selle võimsuse.
Lihtsamad külmkäivitused: TOTAL QUARTZ 9000 ENERGY 0W-30 sobib ideaalselt külmkäivituseks ekstreemsetes ilmastikutingimustes ja tagab mehaaniliste osade hea kaitse ka kõrgel temperatuuril.
Kütuse kokkuhoid: Tänu erakordsele voolavusele vähendab see õli hõõrdumist ja tekitab seetõttu märkimisväärset kütusesäästu ning vähendab CO2 heitkoguseid.
Viskoossusklass SAE 0W-30
Õli Sünteetiline õli
Valmistaja luba MB 229.5
Valmistaja luba VOLVO VCC 95200356
Valmistaja luba VW 502.00/505.00
Sertifitseerimine ACEA järgi A3/B4
Maht [Liiter] 1
API CF
API SL
Seeria Quartz 9000 Energy 0W-30
VW 505 00
VW 502 00
MB 229.5

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname