K2 Universaalpuhastaja W158

Keskmine
2,04 €
09.05.2024
23
1,81 €
10.05.2024
59
1,68 €
13.05.2024
3
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Universaalne puhastusvahend K2 Surfo 750ml on professionaalne puhastusvahend garaažis, töökojas, aias ja kodus olevale rasvasele mustusele. K2 Surfo on puhastus- ja rasvaeemaldusvahend, mis on mõeldud enamikule metallist, klaasist ja plastist valmistatud pindadele.

Universaalne ja kompromissitu töös. Rasvastab ja puhastab kõikvõimalikke tööriistu, töökojamööblit, aiamööblit ja -tehnikat, autoosi, masinaosi ja plastelemente. Eemaldab õliplekid. Sobib suurepäraselt roostevaba terase puhastamiseks.

K2 Surfo universaalne pihustatav puhastusvahend sobib ka tööriiete puhastamiseks. See eemaldab õli-, rasva-, rohu-, kohvi- ja teeplekid.

Tõhus. Ei jäta triipe ja aurustub kiiresti.

Asendamatu garaažis, töökojas, aias.

Universaalse eemaldaja pealekandmine

• Tööriistade ja seadmete puhastamine ja rasvaärastus töökojas, garaažis, aias jne.
• Rasvase mustuse eemaldamine erinevat tüüpi pindadelt, nt metall, plast
• Tööriiete plekkide eemaldamine

Kasutamine:

Kandke pindadele pihustiga.
Oota hetk. Pühkige paberrätikuga, niiske lapiga või käsnaga.
Vajadusel korrake.
Maht (ml) 750
Pakendi tüüp Pumbaga pihustuspudel
Seeria K2 SURFO

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname