K2 Puhastussavi L700

Keskmine
25,77 €
14.05.2024
33
24,06 €
15.05.2024
2
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Puhastab laki
Tõhus
Lihtne kasutada
Elastne
Tõhus
Ohutu lakkimiseks


Kvaliteetne pehme ja painduv savi autovärvi puhastamiseks. Asendamatu auto kere perioodilisel puhastamisel tavapesu käigus võimatutest lisanditest.

K2 SAVI LAKILE võimaldab põhjalikult koguda kõik laki mikropragudesse jäänud lisandid.

See on täiesti ohutu igat tüüpi lakkide jaoks, ei matista ega kriimusta pinda, sobib suurepäraselt ka selliste elementide puhastamiseks nagu aknad, veljed või tuled. Seda on lihtne käes sõtkuda, mis teeb sellega savimise väga meeldivaks.

Enne savi kasutamist tuleb auto põhjalikult pesta. Savi libisemiseks on soovitav värvi pinnale pihustada K2 SPECTRUM või vett autošampooniga nt. K2 VENA .

Peale savimist valmistatakse lakk ette korrigeerimiseks, nt. Lusteri poleerimispastadega või kaitsekattega vaha kujul, nt. K2 PROTON või keraamika, nt. K2 GRAVON LITE .

KUIDAS KASUTADA:

Rebi maha umbes 20-30 grammi savi.
Vormi see käte vahel tasaseks kettaks.
Värvipind tuleb eelnevalt šampooniga pesta.
Kasutada koos K2 Spectrum savivedelikuga või veega koos K2 Expressi autošampooniga.
Piserdage laki pinda vedelikuga ja seejärel pühkige mustuse eemaldamiseks saviga.
Kui savi kogub õige koguse mustust, sõtke savi määrdunud pind keskele ja vormige ümber lame ketas.
Kaal (g) 200
Seeria K2 CLAY BAR

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname