K2 Tihendikleeppihusti W170

Keskmine
6,77 €
03.05.2024
23
5,42 €
06.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
see on hädavajalik kodus, garaažis ja töökojas. Kasutavad professionaalid polstritöökodades, saate sama hästi hakkama ka isetegemise entusiasti käes.

Selle abil saate ise teha pisiremonditöid ja säästa professionaalselt remondikulusid. K2 TAPIFLEXi tõrkeotsing on kiire, lihtne ega nõua kogemusi.

K2 TAPIFLEX on professionaalne, tugevalt siduv pihustatav polstriliim. Välja töötatud kvaliteetse tooraine baasil. Liimitud pinnad liimivad erakordse kiiruse ja suure nakketugevusega. Sellel on kõrge efektiivsus ja see on täielikult niiskuskindel. Tagab tugeva ja väga painduva liigendi, mis aja jooksul ei lagune. See on vananemiskindel.

Sobib suurepäraselt: kangaste, käsna, plasti, metallide, klaasi, polstri, paberi, fooliumi, puidu, papi, naha, polüstüreeni, vinüüli, kummi ja muude sarnaste materjalide ühendamiseks.

Sellel on lai valik rakendusi. K2 TAPIFLEX toimib 100% katte liimina. See liimib sujuvalt: auto peakate, kunstnahast või -kangast polster, helikindlad matid. Seda kasutatakse istmete parandamisel või pehme mööbli renoveerimisel. Sellega saab edukalt kinnitada põrandale uksematte ja vaipu, helikindlaid seinu akustilise vahuga.

Värvus: valge
Pindala: 6m2

K2 TAPIFLEX pihustusliim on mugav kasutada. Sellel on reguleeritav pihustusnurgaga reguleeritav joa otsik. Tagab pinnale lihtsa ja ühtlase liimipihustuse. Ettevalmistust pole vaja. Sobib koheseks kasutamiseks.

Kasutusjuhised: Enne pealekandmist puhastage liimitud pinnad põhjalikult, kuivatage ja seejärel rasvatage. Loksutage anumat umbes 3 minutit, kandke liimiga mõlemale ühendatavale pinnale 15-20 cm kauguselt. Lase 3-5 minutit aurustuda. Suruge kaks liimitud pinda kokku. Tänu reguleeritavale joaotsikule saab pealekandmisnurka reguleerida. Poorsete materjalide puhul kandke rohkem liimi. Liimijääke saab eemaldada lakibensiini või atsetooniga. Pärast kasutamist keerake anum ümber, vajutades päästikut, et eemaldada düüsist liimijäägid.
Värv valge
Maht (ml) 400
Seeria K2 TAPIFLEX
Pakendi tüüp aerosool
Katvusala 6 m²

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname