K2 Jahutusvedelik T211R

Keskmine
2,35 €
03.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
K2 KULER kontsentraat on kaasaegne ja universaalne radiaatorivedeliku kontsentraat, mida iseloomustavad väga suure jõudlusega parameetrid.

TAGAB OPTIMAALSE TÖÖTEMPERATUURI
Suvel spetsiaalselt välja töötatud valem kaitseb mootorit ülekuumenemise ja talvel külmumise eest.

MOOTORI TÄIELIK KAITSE 5 AASTAT VÕI 250 000 KM
Suurepärane inhibiitoripakend, mis koosneb karboksüülhapetest, millele on lisatud spetsiaalseid korrosiooniinhibiitoreid ja vahuvastaseid aineid, kaitseb mootorit. Tagab mootori täieliku kaitse 5 aastat või 250 000 kilomeetrit, ka siis, kui see segatakse teiste kaubamärgiga vedelikega, millel on pikem eluiga, olenemata värvist.

IGAT TÜÜPI RADIAATORITELE
K2 KULER Seda saab kasutada igat tüüpi jahutites, eriti alumiiniumis ja segada teiste sama kõrge kvaliteediga vedelikega, olenemata värvist.

TEHNOLOOGILISELT ARENENUD, KÕRGEIMA KVALITEEDIGA VALEM
Autasustatud kuldmedalitega rahvusvahelisel leiutiste messil Brüsselis, Genfis ja Soulis. Patenteeritud, tehnoloogiliselt arenenud vedeliku valem vastab Ameerika rangetele standarditele ASTM D 3306 ja ASTM D 2570. Kõrgeimat kvaliteeti kinnitavad õhujõudude Tehnoloogiainstituudi testid vastavalt PN-C-40007-le.

K2 kaubamärk pälvis aastatel 2006-2015 tarbijate loorberikonkursi kuldmedali kui tarbijate suurimat tunnustust omav kaubamärk.

Kontsentraadi ja vee segamise suhe on järgmine:

KULER:H2O KÜLMUMISTEMPERATUUR
02:01 -50°C
01:01 -35°C  

Märkus: Ärge valage lahjendamata kontsentraati radiaatorisse.
Spetsifikatsioon ASTM D 3306
Spetsifikatsioon G13
Valmistaja luba PN-C-40007
Kontsentraat +
Maht [Liiter] 1
Pakendi tüüp Pudel
Värv Roosa
Spetsifikatsioon ASTM D2570
Seeria K2 KULER CONCENTRATE
K2 ASTM D 3306
K2 PN-C-40007
K2 ASTM D2570
K2 G13

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname