K2 Elektroonika puhastusvahend B501

Keskmine
1,51 €
13.05.2024
17
1,48 €
14.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
K2 IPA 99 Cleaner on kõrge kvaliteediga isopropüülalkohol (IPA), millel on kõrge puhtusaste.
Kõrvaldades kõik ebavajalikud lisandid, mida seda tüüpi toodetes sageli leidub, oleme välja töötanud suurepäraste puhastus- ja rasvaeemaldusomadustega aine.

IPA Cleaner eemaldab muuhulgas: õlid, rasvad, rasvad, tindid, soojust juhtivad pastad. Tänu sellele leiab see väga laia valikut rakendusi, nt. puhastusoptika, mehaanika, elektroonika, autotööstus.

Ideaalne mustuse eemaldamiseks optilistelt meedialugejatelt (CD, DVD, Bluray), trükkplaatidelt (PCB), igasugustelt audio-videoseadmetes või ultrahelipuhastites kasutatavatelt mehhanismidelt ja peadelt

Isopropüülalkoholi pihusti K2 IPA 99 aurustub kiiresti, ei jäta jälgi ja on keemiliselt neutraalne. See on ohutu nii kasutajale kui ka pinnale, millel seda kasutatakse.

IPA rasvaeemaldusvahend on saadaval mugavas pihustusvormis. Mugav 150 ml purk on varustatud põhuaplikaatoriga, mis võimaldab toodet täpselt peale kanda. MÄRKUS: 150ml versioon ei ole varustatud harjaga!!!

Kasutamine: pihustage puhastatavat pinda või pühkige leotatud lapiga.
Maht (ml) 150
Seeria K2 IPA 99 CLEANER
Pakendi tüüp aerosool

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname