K2 Tahavaatepeegel-liimikomplekt B110N

Keskmine
1,62 €
03.05.2024
30
1,48 €
06.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
K2 MEGA MIRROR - liim tahavaatepeeglile
Tahavaatepeegli liim – tagab püsiva remondi



Kas olete kunagi pidanud oma auto esiklaasi vahetama ja tahavaatepeegli kleepima? Kasutage K2 Mega Mirror kahekomponentset liimi. See ei vaja täiendavat segamist ja loob kiiresti sideme hoidiku ja klaasi pinna vahel. Toote alla jäänud positiivsed ülevaated annavad tunnistust selle kõrgest kvaliteedist ja tõhususest.

Kahekomponentne liim K2 Mega Mirror tahavaatepeegli paigaldamiseks.
Kas soovite oma peegli paigaldamisega raha säästa? Kasuta autopeeglite K2 Mega Mirror tugevat liimi. Tänu sellele saate peegli kiiresti ja tõhusalt klaasile liimida. Liimiga saab ühendada ka metalli metalliga ja klaasi klaasiga. Liimime keraamikat, plastikut ja muid kõvasid ja siledaid pindu. Selle tugevus on 3000 psi. Selle suurepärane tõhusus on tingitud uuest ülitõhusast aktivaatorist. Tahavaatepeegli pind liimitakse juba 15 minuti pärast ja täielikult kivistub 24 tunni pärast.

Kuidas K2 Mega Mirrori kasutada:
Märkige peegli asukoht klaasi välisküljele.
Puhastage pind ja eemaldage liimijäägid rasvaeemaldusvahendiga
Avage kotike koos aktivaatoriga, ärge puudutage seda sõrmedega, hajutage aktivaatorit 30 sekundiks (ainult klaasile).
Kandke kronsteinile üks suur tilk tahavaatepeegli liimi.
Reguleerige hoidik ja suruge tugevalt vastu klaasi 1-2 minutit.
Enne peegli uuesti paigaldamist oodake 15 minutit. Täielik kõvenemine saavutatakse 24 tunni pärast.
K2 Mega Mirrori kasutades võid kindel olla, et peegel kleepub hästi tuuleklaasile. Tegemist on kvaliteetse tootega, mida soovitavad spetsialistid. See on kasutajate seas väga populaarne.
Asukoht Sõiduki esiklaas
Keemilised omadused kõvenduv
Seeria K2 MEGA MIRROR
Maht (ml) 0.6
Vastupidav vibratsioonile

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname