K2 Nahapuhastaja G421

Keskmine
17,58 €
13.05.2024
7
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Nahk on üks üllamaid materjale, mida sõiduki salongis kasutatakse – mõjutades nii auto prestiiži kui ka kasutusmugavust. Pole tähtis, kas ostsite oma auto täna või võib-olla mõni aasta tagasi – kui sees on nahkpolster, on selle eest alati hea hoolitseda.
K2 Auron Strong – parim valik erinevatele vanadele ja rasketele unarusse jäetud nahkadele. Mõeldud eriti määrdunud ja taastamata nahkpolstrite puhastamiseks istmetel, roolil ja muudel auto osadel. Taastab suurepäraselt nahkpolstri atraktiivse välimuse, mida pole kunagi puhastatud.
K2 Auron Strong komplekt sisaldab nelja silmapaistvat toodet, mis on spetsiaalselt loodud selleks, et hingata uue elu sisse kulunud ja määrdunud nahkpolster ning kaitsta seda lõhenemise eest. Suurepärase toote koostise ja kuju kasutamise põhjuseks oli optimaalse efektiivsuse ja kasutusmugavuse tagamine. Ükskõik kui osav sa autohoolduses ka poleks – K2 Auron Strong komplekt aitab kiiresti ja lihtsalt eemaldada ka kõige tõrksama mustuse.

K2 Auron Strong komplekt sisaldab:
K2 Auron Cleaner Strong – täiustatud võimsusega puhastusvaht. Mõeldud eriti vana ja tugeva mustuse eemaldamiseks. Peamised eelised on parimad võimalikud puhastustulemused ja lühike kasutusaeg. Spetsiaalselt mõeldud professionaalidele, kelle puhul on oluline tegur puhastusprotsessi aeg. Suurenenud puhastusvõime tõttu piisab toote ühest kasutamisest – regulaarseks kasutamiseks soovitame K2 Auron Cleanerit.
K2 Auron Protectant - kaitseb nahka hõõrdumise, lõhenemise ja ka käte higistamise eest (nahast rooli puhul). Annab nahale pehmuse ja elastsuse, mis muudab selle kahjustustele vastupidavamaks.
K2 Auron Brush – pehmete harjastega puhastushari, mis on mõeldud õrna nahkpolstri või materjalide puhastamiseks. Valmistatud kõrgeima kvaliteediga komponentidest, tugeva disainiga. Puhastab suurepäraselt ka kõige raskemini ligipääsetavad nahkpinnad. Ei riku nahapinda, ei jäta triipe ja istub ideaalselt käes.
K2 Microfiber – universaalne, laseriga lõigatud, paisuv mikrokiud erinevate pindade nagu nahad, plastikud või värvid õrnaks puhastamiseks ja kuivatamiseks. Imab suurepäraselt vett ja seetõttu sobib hästi ka naha kuivatamiseks. Hea teada: nahkpolstri optimaalses seisukorras hoidmiseks on soovitatav kasutada K2 Auroni komplekti regulaarselt puhastamiseks ja kaitsmiseks (üks kord 3 kuu jooksul).
Hulk Komplekt
Pakendi tüüp Karp
Seeria K2 AURON STRONG

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname