K2 Harjad ja tolmulapid D7050

Keskmine
4,37 €
14.05.2024
30
4,10 €
15.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
K2 Brill puurihari on professionaalne ja kvaliteetne polstripuhastushari. Seda saab paigaldada puurile või kruvikeerajale ilma täiendavat adapterit kasutamata. See võimaldab kiiresti ja lihtsalt puhastada tugevalt määrdunud pindu kasutaja minimaalse pingutusega.

See on varustatud pehmete, painduvate sünteetiliste harjastega, mis tagavad puhastatud pindade ohutuse. Plastikust alus välistab kõverdumise ja pragunemise ohu.

Spetsiaalselt valitud harjaste struktuur tagab puhastatud materjalile täieliku ohutuse, see ei mõjuta negatiivselt isegi kõige õrnemaid kanga kudumeid. Ei põhjusta pillide teket.

K2 Brill pintslid on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest. Sellel on kõrge vastupidavus kemikaalidele, mis pikendab oluliselt selle eluiga. Plastikust alus välistab pintsli leotusest tingitud pragunemise probleemi, mis tekib puitalusega konstruktsioonides.

Seda saab kasutada märjana või kuivana, ideaalne näiteks polstrilt liiva eemaldamiseks. Sobib suurepäraselt ka plastide puhastamiseks.

Harja läbimõõt: 10 cm
Kuhja pikkus: 2,5 cm
Käepide: ¼” kuusnurkne
Kõvadus: pehme

Kasutusala: Polsterduse, automattide, põrandakatete, pakiruumi vooderdiste, plastide ja mitte-autode jaoks, nt. vaipade, katete, toolikatete jms pesemine.

Proovige K2 Brill harja ja viige polster minimaalse pingutusega täiuslikku puhtust.
Läbimõõt [mm] 100
Vedu (toll) 1/4
Spetsifikatsioon Soft
Seeria K2 BRILL

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname