K2 Pidurisadula värv L346CE

Keskmine
4,36 €
13.05.2024
1
4,21 €
14.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
K2 Brake Caliper Paint on professionaalne lakk pidurisadulate ja trumlite värvimiseks. Kõrgeima kvaliteediga vaikude baasil on välja töötatud spetsiaalne värviretsept nihikutele. Tänu sellele loob K2 Brake Caliper Paint vastupidava katte, millel on kõrge temperatuuritaluvus isegi kuni +260 kraadi Celsiuse järgi.

Purgis olev K2 pidurisadulavärv annab pidurisadulatele moeka ja stiilse kõrgläikega viimistluse.

Pärast värvimist pidurisadula pinnale tekkinud lakikiht on väga vastupidav hõõrdumisele, mehaanilistele vigastustele, piduritolmule, kemikaalidele (sh veljepuhastusvedelikele), soolale, bensiinile, happevihmadele ja ebasoodsatele ilmastikutingimustele. Sellel on ka korrosioonivastane toime.
Kui kahtlete, millise värviga pidurisadulad värvida - just leidsite selle. K2 pidurilakk on tõhus ja äärmiselt lihtsalt kasutatav toode. Ühest purgist piisab paari pidurisadula värvimiseks.
Ärge kõhelge, saage oma auto välimusele stiilne ja efektne viimistlus, mille kõrvalt keegi ükskõikselt mööda ei lähe.

KUIDAS KASUTADA:
Pihuseid saab värvida ilma ja pärast lahtivõtmist.
Rooste eemaldamiseks ja värvi hea nakkuvuse saavutamiseks lihvige pind liivateraga 240-360.
Rasvata pind, nt. K2 piduripuhastusvahendiga.
Kui värvitakse pidurisadulad lahti ilma lahti võtmata, maskeerige hoolikalt külgnevad elemendid.
Enne kasutamist loksutage konteinerit 1 minut.
Kandke 2-3 kihti 10-minutilise intervalliga. Ärge laske värvil katta hõõrdeelemente, trosse ja piduri liikuvaid osi.
Pärast pealekandmist jätke see 30-60 minutiks, kuni see on täielikult kuivanud.

Värvi täielik kõvenemine võtab 20 kraadi juures aega 12 tundi.
Optiline mulje läikiv
Temperatuurivahemik kuni [°C] 260
Maht (ml) 400
Seeria K2 BRAKE CALIPER PAINT
Värv punane
Pakendi tüüp aerosool

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname