K2 Veljepuhastaja G167

Keskmine
3,12 €
13.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Toote omadused

Puhastab tõhusalt velgi
Suurepärane punase velje efekt
Lihtne kasutada
Eemaldab piduriklotsidelt jäägid
Sobib igat tüüpi velgedele


Kirjeldus
PUNANE velg
Päikese käes puhtad ja läikivad veljed on täiuslik täiendus täiusliku välimusega autole. Seetõttu oleme loonud ülitõhusa ja ohutu veljepuhastusvahendi. Suurepärane punane velg lahustab isegi kõige tugevama mustuse. Vedelikku saab kasutada igat tüüpi velgedel – teras, alumiinium, kroom ja lakitud.


K2 ROTON eemaldab suurejooneliselt kogu tõrksa mustuse, sealhulgas piduriklotside ladestused ja teemustuse, mille tulemuseks on peale kantud vedeliku punane värv. Vedelikuga velgede pesemine on kiire, tõhus ja tõhus ning ei nõua pingutust. Mustus eemaldatakse ilma puhastatava pinna kriimustamise ohuta.

KUIDAS KASUTADA:

Enne toote kasutamist veenduge, et velg oleks puudutamisel jahe.
Pihustage ühtlaselt kogu puhastatav pind.
Jäta mõneks minutiks seisma.
Kasutamise ajal on vedelik värvitu. Lisanditega reageerides muutub see punaseks, mis tähendab, et mustus on lahustunud (mõne mustuse puhul on ajutine roheline värvus lubatud).
Raskesti ligipääsetavatest kohtadest mustuse eemaldamiseks kasutage rattaharja või käsna.
Loputage tugeva veejoaga.
Pakendi tüüp Karp
Maht (ml) 700
Seeria K2 ROTON

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname