K2 Puhastuskomplekt - tuled K530

Keskmine
3,15 €
29.04.2024
10
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
K2 LAMP PROTECT on kauakestev kaitsekate plastikust ja klaasist helkuritele. See hoiab ära lampide kollasuse ja tuhmumise. Kaitseb UV-kiirte kahjulike mõjude eest. See hoiab lambi pinna puhtana, tõrjub vett ja hõlbustab mustuse eemaldamist. Kaitseb esitulesid kergete kriimustuste eest.
K2 LAMP PROTECT loob kõva, 100% läbipaistva kaitsekihi, mis kestab 1 aasta alates pealekandmise kuupäevast. Soovitatav nii esitulede kui ka uute esitulede kaitsmiseks pärast renoveerimist.
K2 LAMP PROTECT on parim kaitse äsja regenereeritud esituledele.
Prožektorite taastamiseks soovitame K2 Lamp Doctori pasta.

Komplekt sisaldab:
• K2 Lamp Protect 10 ml;
• aplikaator;
• 2 aplikaatorlappi;

Kasutamine:
1. Helkuri pind peab olema puhastatud ja kuiv.
2. Kahjustatud esitulede korral poleerige lambid enne pealekandmist K2 Doctor Lamp pastaga ja seejärel rasvatage pind K2 T6 Klinet eemaldajaga.
3. Raputage pudelit ja kandke K2 Lamp Protect aplikaatori ümber mähitud salvrätikule.
4. Määri toode pinnale ja jäta u. 5-10 minutit.
5. Poleeri pind mikrokiudlapiga, nt. K2 Bona või K2 Moli.
6. Maksimaalse kaitse tagamiseks oodake u. 30 minutit pärast esimese kihi pealekandmist ja poleerimist ning kandke peale teine kiht.
7. Ärge peske oma autot ühegi kemikaaliga järgmise 7 päeva jooksul (kuni kate on täielikult kõvenenud). Kandke varjus ja soojendamata pinnale.
Pakendi tüüp Karp
Hulgaühik Komplekt
Maht (ml) 10
Keemilised omadused vett tõrjuv
Seeria K2 LAMP PROTECT
Funktsioonid UV-kaitse

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname