K2 Klaasipesuvedelik K509

Keskmine
0,74 €
03.05.2024
537
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Super kontsentreeritud klaasipuhastusvahend.

K2 Nuta Max 1:100 on ülitõhus kontsentraat autoklaaside, akende, klaaside ja mistahes klaaspindade puhastamiseks.

Väga kontsentreeritud annusest 50ml piisab 5l suure puhastusvõimega valmisvedeliku valmistamiseks.

Tugev kontsentraat akendele K2 Nuta Max 1:100 võib lahjendada vee või pesuvedelikuga. Veega lahjendamise korral saame tõhusa klaasi- ja aknapesuvahendi, mis ei jäta triipe ega plekke.

Kontsentraadi lisamisega pesuvedelikule tugevdame selle puhastusjõudu. Tänu toimeainetele toetab K2 Nuta Max 1:100 tõhusalt putukajäänuste ja muu mustuse eemaldamist klaasi pinnalt. Mistahes klaasipesuvedelikule lisatud kontsentraat muudab selle äärmiselt tõhusaks ja tõhusaks puhastusvedelikuks, mis eemaldab kergesti esiklaasi pinnalt mustuse.

K2 Nuta Max 1:100 kontsentraat on suurepärane pakkumine inimestele, kes kasutavad suures koguses klaasi- või aknapesuvedelikku ning otsivad samal ajal säästlikku ja tõhusat toodet.

Kontsentraadis olev klaasipuhastusvahend sobib hästi autokasutajatele, autopesulate professionaalidele, suurte klaaspindade pesuga tegelevates ettevõtetes ja majapidamises, kus seda saab kasutada igat tüüpi aknapesuvahenditega.

Kontsentraat ja pärast selle lahjendamist tekkiv vedelik on täiesti ohutud kummi- ja plastpindadele, nt. auto kere elemendid.

K2 Nuta Max 1:100 on meeldiva sidrunilõhnaga.


Kasutusjuhend: Üks pudel 5 liitri vee või pesuvedeliku jaoks (1:100).
Kontsentraat +
seguvahekord 1:200
Pakendi tüüp Pudel
Maht (ml) 50
Parameeter Lemon
Seeria K2 NUTA MAX
Kauba vorm vedelik

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname