K2 Plastikupuhastaja K217M

Keskmine
1,93 €
06.05.2024
30
1,84 €
07.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
K2 OSKAR on ohutu kasutatav vahend plastide ja plastikust, kummist, linoleumist või kunstnahast pindade puhastamiseks. Väga kontsentreeritud võimaldab väga lihtsat puhastamist ja kuivanud mustuse eemaldamist plastelementidelt. Seda saab kasutada ka aiamööbli ja muude kodutarvikute puhastamiseks.

K2 OSKARi uus valem on välja töötatud nii, et pH püsiks neutraalse lähedal, säilitades samal ajal selle väga kõrge efektiivsuse. Pihusti abil tekkiv vaht hoiab lahustunud mustuse endas, mis muudab pinna puhastamise lihtsamaks.

K2 OSKAR on ohutu nii kasutajale kui ka kõikidele puhastatavatele elementidele. Lisaks täitub pärast K2 OSKAR kasutamist sisemus meeldiva lõhnaga.

Toote omadused:
igasuguste plastelementide puhastamiseks
väga kontsentreeritud - neutraalne pH - lihtne lisandite eemaldamine
sellel on meeldiv lõhn
värskendab puhastatud esemeid
Kasutamine:
Kandke määrdunud pindadele.
Oodake kümmekond kuni 30 sekundit, kuni aine lahustab mustuse, ärge oodake, kuni see täielikult kuivab.
Koguge vaht koos lahustunud mustusega. 4. Pühkige kuivaks.
Pakendi tüüp Pumbaga pihustuspudel
Maht (ml) 770
Seeria K2 OSKAR
Positsioonide arv 1
Toote spetsiifilised kasutusalad plastist

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname