MOJE AUTO Aktiivvaht 19-607

Keskmine
3,78 €
21.05.2024
44
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Lõhnav, kontsentreeritud ja neutraalse pH-ga aktiivvaht autokerede ohutuks ja tõhusaks pesemiseks. Tänu kaasaegse tehnoloogia kasutamisele on toode ohutu sõidukitele, mis on kaetud igat tüüpi vahade, kvarts- ja keraamiliste katetega. Tootel on kõrged vahutavad omadused ja seda on lihtne loputada. Toodet saab kasutada survepesurites ja käte pesemiseks.

Sõltuvalt tegevuse intensiivsusest, mida me tahame saavutada, ja pesemise tüübist tuleb preparaati lahjendada. Lahenduse valmistamisel lähtume toote pakendil olevast tootja infost MOJE Auto Aromagrant aktiivvaht PUNASED PUUVILJAD . Preparaadi intensiivsus valitakse sõltuvalt mustuse astmest kehal.

Valame valmis lahuse, nt survepesurisse, ja katame seejärel kogu auto vahuga. Me pihustame keha alt üles. Nii väldime auto ülemistest osadest voolavat ainet. Auto peaks olema kaetud rohke aktiivse vahuga, veendudes, et preparaat kantakse ühtlaselt.

Kui auto on põhjalikult aktiivse vahuga kaetud, oodake umbes üks minut. See on aeg, mis on vajalik preparaadi reageerimiseks mustuse ja lakiga. Toimeained lahustavad ja seovad lumekattes mustuse kiiresti. Kuid pidage meeles, et ärge laske agendil kerel kuivada!

Pesemise lõpus loputage värvi põhjalikult, eelistatavalt survepesuriga. Sel viisil eemaldame kehast kõik preparaadi mustused ja jäänused, jättes selle laitmatult puhtaks. Loputamiseks võite kasutada ka aiavoolikut. Ärge unustage loputamisel olla põhjalik.

Veendumaks, et olete preparaati hoolikalt peale kandnud, kontrollige autot pärast loputamist. Veenduge, et üheski nooksis ja krannies ei oleks agendi jäänuseid. Kui märkate, et siin-seal on vahtu, loputage uuesti.
Preparaat sobib nii käsitsi pesemiseks kui ka survepesurite kasutamiseks.
Kontsentraat +
Maht [Liiter] 1
Pakendi tüüp Pudel
Seeria Neutral Active Foam - Red Fruits
Eelised neutraalne pH
Eelised Lumeefekt
Eelised Meeldiv puuviljalõhn

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname