MOJE AUTO Aktiivvaht 19-623

Keskmine
5,49 €
21.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Moje Auto Detailer neutraalne neutraalse pH-ga aktiivvaht autokerede ohutuks ja tõhusaks pesemiseks. Tänu kaasaegse tehnoloogia kasutamisele on vaht ohutu igat tüüpi vahade ning keraamiliste ja kvartskatete jaoks. Vahul on kõrged vahutamisomadused, mis tekitavad värvile lumeefekti. Loputab kergesti. Parim efekt saavutatakse vahupüstoli abil. Sellel on meeldiv maasika lõhn.

Enne vahu pealekandmist kehale loputage auto põhjalikult puhta veega. See eemaldab suurema mustuse, muda ja pinnatolmu.

Moje Auto Detailer Neutral Active Foam on kontsentreeritud puhastuspreparaat, mida tuleb veega lahjendada. Sõltuvalt pesemise tüübist ja auto mustuse astmest valmistame käsitsi pestes lahuse proportsioonides 1:100-150 ja vahtpihusti kasutamisel 1:3-15.

Katke kogu auto kere aktiivse vahuga. Autot pihustades ärge unustage vahtu alt üles kanda. Veenduge, et kogu auto oleks lahusega heldelt kaetud.

Selleks, et preparaat reageeriks saasteainetega, jätke vaht kehale umbes mõneks minutiks. Kuid pidage meeles, et ärge laske tootel puhastatud pinnal kuivada. Vajadusel saate autot puhastada kinda või käsnaga. Pese autot varjulises kohas!

Viimane samm on auto kere põhjalik loputamine. Kõige parem on kasutada survepesurit või aiavoolikut, mis on seatud tugevale veevoolule. Loputage autot põhjalikult, loputades vahtu igast nookist ja krannist!
Kontsentraat +
Maht [Liiter] 1
Pakendi tüüp Karp
Seeria DETAILER Neutral Snow Foam
Eelised neutraalne pH
Eelised Lumeefekt
Eelised Meeldiv puuviljalõhn
Eelised Tõhusus

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname