K2 Klaasipesuvedelik talvine K621

Keskmine
1,50 €
Toode on laos
1
1,62 €
07.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Kvaliteetne, lõhnastatud, kasutusvalmis K2 Claren talvepesuvedelik. Mõeldud autoklaaside pinna puhastamiseks ja sulatamiseks.

Klaasipesuvedeliku ainulaadne retsept tähendab, et K2 Claren ei külmu isegi temperatuuril -22°C.

Sellel ei ole ärritavat, keemilist lõhna. Selle koostisesse kuuluvad meeldivad lõhnanoodid, tänu millele hõljub autos pärast kasutamist mahe aroom. K2 Clarena valem

talvine pesuvedelik on rikastatud nanoosakestega, mis moodustavad tuuleklaasi pinnale kaitsekihi. Tänu sellele on see silutud, mis ei lase mustusel uuesti settida. Vihma korral voolab vesi esiklaasilt kiiremini välja ja klaasipuhastid kuluvad aeglasemalt. LiquidK2 Claren on tihendite ja lakkide jaoks täiesti ohutu. Lõhnav K2 Claren

pesuvedelik tutvustab oma kategoorias täiesti uut kvaliteeti. Proovige seda üks kord, te ei vaheta seda teise vastu.
Maht [Liiter] 1
Pakendi tüüp Pudel
Temperatuurivahemik kuni [°C] -22
Seeria K2 CLAREN
Funktsioonid lõhnaga

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname