K2 Aktiivvaht G100BB

Keskmine
5,27 €
22.05.2024
31
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Puhas ja korras auto on Sinu visiitkaart. Aktiivvahuga eelpesu on autopesu üks olulisemaid etappe. See määrab, kas auto jääb sädelevalt puhtaks või jääb pesemata või veel hullem – selle lakk kriimustub pesu käigus.

K2 Bela aktiivvaht on loodud suurimatele autokosmeetika entusiastidele, inimestele, kes ootavad kõrget kvaliteeti, mis käib käsikäes kasutuslihtsusega.

K2 Bela täidab suurepäraselt oma põhiülesannet – see pehmendab autol olevat mustust ja hõlbustab selle edasist pesemist. Vähendab oluliselt laki kriimustamise ohtu käsitsi pesemise ajal. Tänu sellele ei põhjusta auto pesemine väiksemaid värvikriimustusi, on kiirem ja annab märkimisväärse aja kokkuhoiu.

Tänu neutraalsele pH-le ei ohusta K2 Bela aktiivvaht keraamilisi katteid nagu K2 Gravon ja K2 Gravon Lite ning on ohutu autodele, mille värvkatet on kaitstud vahadega, nagu K2 Proton.

K2 Bela aktiivvahu uuenduslik ja kaasaegne valem on loodud tagama suurima võimaliku mugavuse pesemise ajal. Kohev, külluslik ja paks vaht on K2 Bela tunnus, mis mõjutab oluliselt tootega töötamise naudingut. Vaht ei jäta jääke ega plekke. See on puhastatud pindadele täiesti ohutu.

Kasutamine:
Toote kasutamiseks on vaja vahupüstolit, kas käsitsi või survepesurist.


1. Valage eelnevalt valmistatud lahjendatud kontsentraadi lahus paaki:

käsitsi vahustaja puhul - kuni 1:400
survepesuri vahtpüstoli jaoks - 1:10 - 1:15.
2. Kanna autole vahtu vahupüstoli abil.


3. Oodake mõni minut, kuni vaht settib ja pehmendab seeläbi auto kerel olevat mustust.


4. Loputage kogu kere põhjalikult surveveega.


5. Sel viisil ettevalmistatud pinda võib pesta käsitsi.
Kontsentraat +
Maht [Liiter] 1
Pakendi tüüp Karp
Seeria K2 BELA
Parameeter Blueberry

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname