K2 Uduvastane pihustus K631

Keskmine
1,70 €
06.05.2024
200
1,38 €
07.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Uduvastane K2 FOX on suurepärane vahend akende ja tahavaatepeeglite kaitsmiseks udu eest. See vähendab niiskuse kogunemist ja kõrvaldab juhi vaatevälja piirangu, parandades sõiduohutust.

K2 FOXi on väga lihtne kasutada. Kandke see lihtsalt mikrokiust või pehmele lapile, seejärel kandke klaasile ja pühkige pärast kuivamist.

K2 tuuleklaasi uduvastane aine on saadaval pihusti kujul, mis võimaldab tõhusat ja tõhusat kasutamist ning hoiab ära autoklaaside aurustumise kuni mitmeks nädalaks.

Akende aurutamiseks mõeldud vahend loob kaitsekihi, mis ei lase niiskusel klaasile sadestuda ja jätab selle läbipaistvaks.

Tänu K2 FOX-ile ununeb auto akende liigne aurustumine. Väldid uduseks jäänud akende vaevarikast pühkimist ning autosõit ise on turvalisem ja mugavam. Teie ja teie reisijate jaoks.
Autos liigsest niiskusest vabanemiseks tasub end varustada ka CARDOS MOISTURE ABSORBER , mis mõjutab ka reisimise mugavust ja pikendab uduvastast tööd.

Toote omadused:
lihtne kasutada;
ohutu teistele materjalidele;
tõhus;
takistab suurepäraselt akende aurutamist;
Kasutamine:
Enne kasutamist loksutage toodet.
Kanna vahendit mikrofiibrile nt. K2 BONA.
Kandke punktsuunas, kandes mikrokiud klaasi pinnale, jättes selle nähtavaks. jälgi.
Oodake umbes 15 minutit, kuni toode klaasiga kinnitub.
Poleeri klaas kuivaks.
TÄHELEPANU:
Kui teil pole CARDOS õhukuivatit, jätke üks akendest kaitseta, et salongi tekiks kondensaat.
Maht (ml) 150
Seeria K2 FOX
Pakendi tüüp aerosool

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname