KROON OIL Leotusaine 40014

Säästlik
4,44 €
10.05.2024
3
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Quick Cleaner XT on suurepärane puhastus- ja rasvaeemaldusvahend, mis sisaldab põhikomponendina lenduvat süsivesinikku. Toote täiendamine lisanditega aitab kaasa sademete täiendavale eemaldamisele. Selle väga lenduvad komponendid tagavad kiire aurustumise, nii et pind jääb puhtaks ja kuivaks.

Rakendus
Quick Cleaner XT on rasvaeemaldus- ja puhastusvahend kõikidele komponentidele, masinatele ja pindadele, mis on saastunud õli, rasva või mustusega. Selle mitmekülgne olemus muudab selle ka suurepäraseks rasvaeemaldajaks värvi-, laki- või liimikihtide pealekandmisel.

Kasutusjuhend:

Esmalt eemalda võimalikult palju lahtist mustust, liiva jms
Pihustage puhastatavat pinda Quick Cleaner XT-ga, vajadusel puhastage pintsli või lapiga.
Vajadusel korrake seda protseduuri
Maht [Liiter] 0.4
Keemilised omadused Vedel
Pakendi tüüp Pihustianum
Seeria Quick Cleaner XT

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname