K2 Rehviparandus-pihusti B311

Keskmine
6,83 €
22.04.2024
18
5,42 €
23.04.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
K2 REHVI DOKTOR - rehvipump


PUMBAD KIIRESTI JA TÕHUSULT TIHENDAVAD:

K2 REHVI DOKTOR pumpab ja tihendab purunenud rehve kiiresti ja tõhusalt – ajutine remont ilma lammutamata või tööriistu kasutamata. Aerosool pumpab rehvi ja spetsiaalne lateksivalem sulgeb augu. Ettevalmistus ei mõjuta rataste tasakaalu.

ILMA LAMMUTAMISE JA TÖÖRIISTATA

Väga abiks ootamatutes olukordades. See väldib vajadust kahjustatud ratta tülikaks asendamiseks varurattaga. Toode on vajalik iga auto pagasiruumis.

REHVIDE OHUTU Toode ei kahjusta rehve ja seda on lihtne hiljem vulkaniseerimistöökojas eemaldada.


KASUTAMINE:

1. Võimalusel eemaldage torke põhjustanud ese.

2. Pöörake rehvi, kuni klapp on püsti.

3. Kruvige vooliku ots kindlalt rehvi ventiili külge. Hoidke purki püstises asendis, tõstke kork üles ja vajutage. Minuti jooksul suletakse rehv ja pumbatakse täis. Kasutage kogu purgi sisu.

4. Ühendage voolik lahti.

5. Käivitage auto kohe ja sõitke umbes 5 km, mitte üle 35 km/h.

6. Hermeetik levib üle kogu rehvi. Kontrollige uuesti rehvirõhku.

Hoiatus: Ärge kasutage suurte aukude, rehvikahjustuste või velje küljest kukkumise korral. Minge esimesel võimalusel töökotta lõplikuks remondiks. Teatage mehaanikule, et rehvis on süttivat gaasi. Rehvi tuleb tühjendada ja täita kolm korda enne tegeliku remondi teostamist, kuni tuleohtlik aine on täielikult eemaldatud.
Maht (ml) 535
Seeria K2 TIRE DOKTOR

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname