CASTROL Mootoriõli 15336D

Preemium
12,52 €
01.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Castrol EDGE 0W-40 A3/B4
Tugevdatud TITANIUM FST™-iga – tugevus maksimaalse jõudluse saavutamiseks

Mootoritehnoloogia edusammud on suurendanud võimsust ja tõhusust, mis tähendab, et mootorid töötavad rohkem ja suurema rõhu all kui kunagi varem. Ainus, mis metallist mootorikomponente lahus hoiab, on õli, nii et see peab olema tugev ja püsima tugev.
Castrol EDGE on meie tugevaim ja arenenum mootoriõlide sari. Selle TITANIUM FST™ kahekordistab kile tugevust, hoides ära õlikile lagunemise ja vähendades hõõrdumist.

Castrol EDGE koos TITANIUM FST™-iga: aitab teie mootoril töötada parimal viisil

Castrol EDGE 0W-40 A3/B4 sobib kasutamiseks auto-, bensiini- ja diiselmootorites, kus tootja soovitab ACEA A3/B3, A3/B4, API SN/CF või varasema spetsifikatsiooniga 0W-40 määrdeainet.
Castrol EDGE 0W-40 A3/B4 on heaks kiidetud kasutamiseks juhtivate tootjate sõidukites, vaadake spetsifikatsioonide jaotist ja oma omaniku käsiraamatut

Castrol EDGE 0W-40 A3/B4 annab teile kindlustunde nõuda mootori maksimaalset jõudlust tänapäeva moodsatelt, kõrgema pöördega sport-, jõudlus- ja luksussõidukitelt, mis nõuavad kõrget kaitsetaset ja suurema jõudlusega madala viskoossusega õlisid.

Castrol EDGE 0W-40 A3/B4:

Maksimeerib mootori lühi- ja pikaajalist jõudlust
Vähendab mootori sadestumist, et aidata mootoril maksimaalselt reageerida
Pakub täielikku kaitset erinevate mootori pöörete, tingimuste ja temperatuuride korral
Säilitab maksimaalse jõudluse isegi surve all

ACEA A3/B3, A3/B4
API CF/SN
Vastab Ford WSS-M2C937-A
MB-kinnitus 229.3/ 229.5
Porsche A40
VW 502 00 / 505 00
Viskoossusklass SAE 0W-40
Spetsifikatsioon ACEA A3/B3, A3/B4
Spetsifikatsioon API SN/CF
Õli Sünteetiline õli
Valmistaja luba Ford WSS-M2C937-A
Valmistaja luba MB-Freigabe 229.3
Valmistaja luba PORSCHE A40
Valmistaja luba VW 502 00/ 505 00
Maht [Liiter] 1
Pakendi tüüp Pudel
Valmistaja luba MB-Freigabe 229.5
Seeria Castrol EDGE 0W-40 A3/B4

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname