WOLF Mootori sisepesu 8315381

Säästlik
4,44 €
07.05.2024
53
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
HUNDI MOOTORI LOPUTAMINE


Puhastab täielikult mootori sisemuse, eemaldades muda, kummi, rooste ja laki. Eemaldab süsiniku ladestused, tahma, vee ja põlemata kütuse. Vähendab kütusekulu ja heitgaase.


Kirjeldus
Puhastab täielikult mootori sisemuse, eemaldades muda, kummi, rooste ja laki. Eemaldab süsiniku ladestused, tahma, vee ja põlemata kütuse. Vähendab kütusekulu ja heitgaase.

Rakendused
Kõigile bensiini-, diisel- ja LPG-mootoritele, kas turbolaaduriga või ilma. Ühildub kõigi mineraal- ja sünteetiliste mootoriõlidega. Kasutusjuhised: enne õlivahetust lisa üks pudel kuumale mootoriõlile. Laske mootoril 15 minutit töötada ja tühjendage õli.
Vahetage õlifilter ja täitke mootor sobiva õliga. Üks pudel töötleb 3 kuni 6 liitrit mootoriõli.

Esitus
See toode on valitud spetsiaalselt selleks, et tagada kõigi kahjulike lisandite, nagu muda, lakk ja tahm, eemaldamine ning optimeerida mootori tööd ja tõhusust.
Maht [Liiter] 0,325
Pakendi tüüp Toos
Seeria WOLF ENGINE FLUSH

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname