WOLF Kütuselisand, tahma-/partiklifiltri taastamine 8315282

Säästlik
6,16 €
14.05.2024
2
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
WOLF DIISLI TAKETE OSAKESTE FILTRI PUHASTAJA


See toode on metallorgaaniline diislikütuse lisand, mida kasutatakse diislikütuse tahkete osakeste filtrite regenereerimise katalüsaatorina.


Kirjeldus
See toode on metallorgaaniline diislikütuse lisand, mida kasutatakse diislikütuse tahkete osakeste filtrite regenereerimise katalüsaatorina.
See alandab diisli tahkete osakeste filtrisse kogunenud tahma süttimistemperatuuri ja optimeerib kogunenud tahma perioodilist põlemist, mida nimetatakse filtri regenereerimiseks.
Hoiab ära ummistunud diislikütuse tahkete osakeste filtrite ja tahma mittetäieliku põlemise põhjustatud jõudluse vähenemise. Pikendab kalli diislikütuse tahkete osakeste filtri eluiga.

Rakendused
Kõigile diiselmootoritele (kaasa arvatud ühisanum- ja turbolaaduriga mootorid), millel on standardne või tagantjärele paigaldatud tahkete osakeste filter. Enne kütusega täitmist valage ühe pudeli sisu kütusepaaki. Üks pudel (325ml) töötleb 40-60 liitrit diislikütust.

Esitus
See toode aitab kaasa teie sõiduki usaldusväärsele tööle, regenereerides tõhusalt diislikütuse tahkete osakeste filtri ja tagades selle optimaalse jõudluse.
Maht [Liiter] 0,325
Pakendi tüüp Toos
Seeria WOLF DIESEL PARTICULATE FILTER CLEANER

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname