WOLF Puhastus,bensiini sissepritsesüst. 8315084

Säästlik
4,68 €
14.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
WOLF BENSIINITÖÖTLUS


Puhastab kogu kütusesüsteemi, sealhulgas klapid, määrdunud karburaatorid ja ummistunud pihustid. Taastab võimsuse ja jõudluse.


Kirjeldus
Puhastab kogu kütusesüsteemi, sealhulgas klapid, määrdunud karburaatorid ja ummistunud pihustid. Taastab võimsuse ja jõudluse. Parandab põlemist ja vähendab bensiinikulu. Vähendab ohtlike heitgaaside emissiooni.

Rakendused
Kõik bensiinimootorid (plii- või pliivabad), karburaatorite või kütuse sissepritsega. Katalüüsmuunduritele kahjutu. Enne bensiiniga täitmist lisage kütusepaaki üks pudel. Üks pudel töötleb 50-60 liitrit bensiini.
Annustamine tavakasutuseks: üks pudel iga 2000 km järel. Puhastusravi annus: üks pudel iga paagi täitmise kohta.

Esitus
See toode tagab süsteemi veatu toimimise, pakkudes tõhusat puhastus- ja võimsust.
Maht [Liiter] 0,325
Pakendi tüüp Toos
Seeria WOLF GASOLINE TREATMENT

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname