TOTAL Mootoriõli 2213694

Preemium
32,71 €
14.05.2024
1
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Rubia TIR 8900 10W-40 on poolsünteetiline mootoriõli, mis sobib eriti hästi maanteel diiselmootoriga raskeveokite jaoks.
Rubia TIR 8900 10W-40 kaitseb oma "LOW-SAPS" (madala väävlisisaldusega tuhk, fosfor ja väävel) tehnoloogiaga diiselmootoreid, mis on varustatud järeltöötlussüsteemidega, näiteks diislikütuse tahkete osakeste filtritega (DPF). Rubia TIR 8900 10W-40 on eriti kohandatud Euro 6 ning varasemate Mercedes-Benzi ja DAF mootoritega. See sobib ka enamikule Euro 5 sõidukitootjatele.
Rubia TIR 8900 10W-40 on kohandatud ka MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Volvo ja mõnede DAF mootorite toodetud gaasimootoritele. See määrdeaine võimaldab katta minimaalse arvu toodetega (Ameerika ja Euroopa tootjad) segabrändide laevastiku.

Sünteetilised baasvarud ja suure jõudlusega lisandid pakuvad suure jõudlusega määrdeainet. Selle poolsünteetiline koostis tagab erakordse termilise stabiilsuse. Suurepärased pesuvahendi, antioksüdantide ja korrosioonivastased omadused aitavad saavutada pikemaid õli äravoolu intervalle, mida nõuavad DAF, MAN ja Mercedes-Benz, ning vähendavad hoolduskulusid.
Pesuvahendi, dispergeeriva aine ja kulumisvastase aine seos hoiab mootori kõige tundlikumad osad puhtana. Suurepärane kolvi puhtus tagab tõhusa kaitse silindri vooderdise poleerimise eest. Rubia TIR 8900 10W-40 täiustatud "madala SAPS" koostis aitab vältida diislikütuse tahkete osakeste filtri (DPF) ummistumist ja pikendab järeltöötlussüsteemi vastupidavust.
Spetsifikatsioon MB 228.51
Õli Sünteetiline õli
Valmistaja luba CES 20081
Valmistaja luba DAF
Valmistaja luba MAN M3271-1
Valmistaja luba MAN M3477
Valmistaja luba RENAULT RLD-3
Valmistaja luba VOLVO VDS-4
Sertifitseerimine ACEA järgi E7
Sertifitseerimine API järgi CI-4
Viskoossusklass SAE järgi 10W-40
Maht [Liiter] 5
Sertifitseerimine API järgi CJ-4
Sertifitseerimine API järgi CH-4
Sertifitseerimine ACEA järgi E9
Sertifitseerimine ACEA järgi E6
Seeria Rubia TIR 8900 10W-40
Valmistaja luba IVECO FPT TLS E9
Valmistaja luba DTFR 15C110
Valmistaja luba MACK EO-O PREMIUM PLUS
CUMMINS CES 20081
MACK EO-O Premium Plus
RENAULT TRUCKS RLD-3
VOLVO VDS-4
MAN M 3477
MB 228.51
MAN M 3271-1
IVECO TLS E9

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname