TOTAL Mootoriõli 2216279

Preemium
8,70 €
03.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Kvarts Ineo ECS 5W-30 on madala SAPS-i täiustatud sünteetilise tehnoloogiaga õli, mis on spetsiaalselt loodud PEUGEOT, CITROËN ja DS mootoritele.
See suurendab kütusesäästu ja optimeerib saastetõrjesüsteemide - näiteks tahkete osakeste filtrite - toimimist.
Kvarts Ineo ECS 5W-30 on spetsiaalne teise põlvkonna kütusesäästu määrdeaine: seda saab kasutada kõigi diiselmootoritega - nii vanemate kui ka uuematega. See sobib kasutamiseks enamiku bensiinimootoritega.
Kvarts Ineo ECS 5W-30 on ülioluline tahkete osakeste filtrite tõhusa töö tagamiseks ja sobib kasutamiseks ka teiste järeltöötlussüsteemidega.
Kvarts Ineo ECS 5W-30 pakub kaitset LSPI (Low Speed Pre-ignition) eest, mis on koputamisega sarnane nähtus ja mis võib mootorit kahjustada. Kvarts Ineo ECS 5W-30 sobib kasutamiseks kõige raskemates hooldustsüklites ja kõige raskemates sõiduoludes (kiirtee, tihe linnaliiklus jne)

Tahkete osakeste filtrite pikem eluiga: maksimeerib tahkete osakeste filtri tõhusust, vältides selle enneaegset ummistumist (sisaldab 50% vähem metallkomponente kui tavaline tehnoloogiaõli).
Kütusesääst: kütusesääst kuni 6% käivitamisel, kütusesääst keskmiselt 2,5% segatööl võrreldes ACEA võrdlusõliga (katsed on tehtud Citroën C4 1.6 HDi-ga).
Keskkonnasäästlikkus: ECS_Emission kontrollisüsteem: väiksemad CO2 heitkogused ja muud saasteained. Lisaks tahkete osakeste filtri tõhususe parandamisele tähendab väiksem kütusekulu väiksemat CO2-heidet. Selles määrdeaines sisalduv madal fosfori- ja väävlisisaldus tagab kõigile järeltöötluskomponentidele suurepärase kaitse, optimeerides nende elutsüklit. NOx heitkoguseid hallatakse ja vähendatakse.
Optimaalne mootorikaitse puhtus: Pesuvahend ja spetsiifilised dispergeerivad lisandid tagavad mootorile optimaalse kaitse kulumise eest ning takistavad tahma ja muda ladestumist.
Viskoossusklass SAE 5W-30
Õli Sünteetiline õli
Valmistaja luba FIAT 9.55535-S1
Valmistaja luba PSA B71 2290
Sertifitseerimine ACEA järgi C2
Maht [Liiter] 1
Seeria Quartz Ineo ECS 5W-30
Valmistaja luba Toyota
Valmistaja luba IVECO FPT SC1
PEUGEOT B71 2290
PSA B71 2290
CITROEN B71 2290

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname