TOTAL Mootoriõli 2213826

Preemium
9,88 €
06.05.2024
1
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Pakkuge võistlusmootoritele võidusõidu tõestatud võimsust ja jõudlust.
Pakub mootoritele erakordset kulumisvastast kaitset, eriti kõige raskemates kasutustingimustes.
Tänu sünteetilisele koostisele on sellel mootoriõlil erakordne viskoossusindeks ja see säilitab kõige vastupidavama õlikile isegi kõrgetel temperatuuridel.

TOTAL QUARTZ RACING 10W-60 on sünteetilise tehnoloogiaga mootoriõli, mis on välja töötatud spordis ja intensiivsetes tingimustes kasutatavate bensiinimootorite kõige rangemate nõuete katmiseks.
TOTAL QUARTZ RACING 10W-60 sobib eriti hästi turbo-kokkusurutud ja mitme klapiga mootoritele.
Seda mootoriõli saab kasutada kõige raskemates töötingimustes (kiirteed, tihe linnaliiklus...) ja see sobib kõigile sõidutüüpidele, eriti sportlikuks või intensiivseks sõiduks, ning igal aastaajal.

Kulumisvastane kaitse: TOTAL QUARTZ RACING 10W-60 pakub mootoritele erakordset kulumisvastast kaitset, eriti kõige raskemates kasutustingimustes.
Mootori kaitse ja jõudlus: See õli kaitseb mehaanilisi osi, tagades optimaalse määrimise alates käivitamise hetkest ja säilitab täielikult mootori võimsuse, aidates seeläbi kaasa selle noorusele ja tugevusele.
Mootori puhtus: TOTAL QUARTZ RACING 10W-60 hoiab mootori kõige tundlikumad osad puhtana tänu täiustatud pesuvahendile ja dispergeerivale lisale.
Lihtsam külmkäivitus: selle suurepärane voolavus sobib ideaalselt külmkäivituseks äärmuslikes ilmastikutingimustes ja tagab mehaaniliste osade hea kaitse kõrgel temperatuuril.
Õlikile vastupidavus: Tänu oma sünteetilisele koostisele on TOTAL QUARTZ RACING 10W-60 erakordse viskoossusindeksiga ja säilitab kõige vastupidavama õlikile isegi kõrgetel temperatuuridel.
Viskoossusklass SAE 10W-60
Õli poolsünteetiline
Maht [Liiter] 1
API SN
API CF
Seeria Quartz Racing 10W-60
Valmistaja luba BMW SPORTS (M-SERIES)

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname