VERSACHEM Tihendusaine DV999

Keskmine
5,19 €
13.05.2024
7
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Kõrgeima kvaliteediga hall silikoon, mis on loodud spetsiaalselt uusimatele, väga pingestatud mitme klapiga mootoritele. Seda iseloomustab kõrge temperatuuritaluvus -73°C kuni +343°C. Tänu vastavale retseptile ei kahjusta SENSOR SAFE elektroonilise kütuse sissepritsega autode lambdaandureid. Vastab autotootjate nõuetele (OEM – Original Equipment Manufacturer). Asendab traditsioonilisi korgi-, paberi-, vilt-, asbesti- ja kummitihendeid. See on vastupidav õlidele, määrdele, jahutusvedelikele jne. Seda saab kasutada kõikide automudelite ja kaubamärkide tihendamiseks: klapikaaned, termostaadi tihendid, õlivannid, nukkvõlli katted, veepumbad, tagasilla katted ja paljud teised.

Kasutamine: 1. Pinnad peavad olema puhtad ja kuivad. 2. Kandke ühele pinnale õhuke kiht (3 mm). 3. Oodake 10 minutit enne osade kokkupanemist. 4. Eemalda noaga liigne silikoon. Ajutiseks liimimiseks kandke silikoonivabale pinnale õhuke kiht õli ja seejärel monteerige. Hermeetik kõveneb täielikult 10–12 tunni pärast. Pärast kasutamist asetage kork tagasi. Seda ei soovitata kasutada osadel, mis puutuvad kokku bensiiniga või silindripea tihenditel.
Värv hall
Materjal Silikoon
Keemilised omadused õlikindel
Pakendi tüüp Blister
Kaal (g) 85
Temperatuurivahemik kuni [°C] 343
temperatuurivahemik alates [°C] -73
Seeria VERSACHEM MEGA GRAY SILICONE

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname