VERSACHEM Liim,plastikuparandus DV478

Keskmine
4,59 €
30.04.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Turu parim liim igasuguste pindade, eriti plastide professionaalseks liimimiseks. Kliendid, kes on Plastic Weldingi korra ostnud, ei otsi teist liimi. Sellel on unikaalsed hambatäidiste valmistamisel kasutatud koostisosad, mis võimaldavad sideme kõrgeima kvaliteedi ja vastupidavuse. Seob "igaveseks" kokku enamiku plastmassi ja plastikuid, metalle, aga ka keraamikat, portselani, klaaskiudu, klaasi, puitu ja paljusid muid materjale. See hakkab tarduma 4 minuti pärast. 15 minuti pärast saab liimitud esemeid teisaldada. Täieliku tugevuse saavutab 1 tunni pärast. 24 tunni pärast peab liite vastu 238 atmosfääri (246kg/cm2). Temperatuuridel alla +13°C kõvenemisaeg pikeneb. Temperatuuritaluvus -40°C kuni +93°C. See on veekindel. Täidab suurepäraselt väikesed vahed. Ei seo polüetüleenist ja polüpropüleenist valmistatud plastmassi. Hoida temperatuuril +1°C kuni +24°C.

Kasutusjuhend: Liimitud pinnad ei vaja enne kasutamist erilist ettevalmistust, piisab, kui need on kuivad, puhtad ja kergelt matistunud. Spetsiaalne jaotur võimaldab mõlema komponendi täpset mõõtmist. Murdke süstla ots ära, pigistage välja vajalik kogus epoksiidi, tõmmake kolb tagasi, segage spaatliga hoolikalt läbi ja kandke liimitavale pinnale. Pärast kasutamist pühkige süstla ots puhtaks. Sulgege süstal alati samal viisil, et vältida ühe komponendi segunemist teisega.
Temperatuurivahemik kuni [°C] 93
Pakendi tüüp Blister
Maht (ml) 25
Vastupidav Vesi
Montaažiaeg [min] 15
Surve (psi) kuni 3500
temperatuurivahemik alates [°C] -40
Seeria VERSACHEM PLASTIC WELDING

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname