VERSACHEM Keermeliim DV275

Keskmine
3,67 €
07.05.2024
39
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Suure jõudlusega anaeroobne liim, mis on loodud vältima keermestatud ühenduste lahtikeeramist, mis on avatud väga tugevale vibratsioonile ja vibratsioonile. Tihendab keermeid ja kaitseb korrosiooni eest. Asendab standardset kaitset, st seibid ja tihendid. Toode kõveneb kokkupuutel metalliga õhu puudumisel. Soovitatav ühenduste jaoks, mille hilisem lahtivõtmine on väga ebatõenäoline. See on eriti soovitatav kohtades, kus on ühendatud elementide märkimisväärsed koormused. Temperatuurivahemik: -54°C kuni +149°C. Vastupidavus kemikaalidele: vesi, õli, kütus, sulatusvahendid, käigukasti vedelikud ja määrdeained. Toru sees olev õhk hoiab sisu vedelana.

Kasutusjuhised: Kinnitatavad ja liimitavad pinnad peavad olema täiesti puhtad ning mustuse-, rasva- ja metalliviiledeta. Liim tuleks pinnale kanda otse torust. Pärast preparaadi pealekandmist tuleb elemendid kohe ühendada. Esialgne sidumisreaktsioon kestab tavaliselt mitu minutit kuni üks tund. See saavutab täistugevuse 24 tunni jooksul. Pärast vuugi kuumutamist temperatuurini üle 150°C on võimalik hiljem lahti võtta.
Keemilised omadused õlikindel
Pakendi tüüp Blister
Maht (ml) 6
temperatuurivahemik alates [°C] -54
Vastupidav Vesi
Värv punane
Temperatuurivahemik kuni [°C] 149
Seeria VERSACHEM STUD AND BEARING

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname