K2 Kivikaitse L315P

Keskmine
5,66 €
29.04.2024
15
4,75 €
30.04.2024
30
4,44 €
01.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Sünteetilistel vaikudel põhinev kiiresti kuivav aine, mis loob elastse katte, mis kaitseb auto kere mehaaniliste tegurite, rooste ja vee eest. Pärast täielikku kõvenemist saab seda värvida kõigi lakisüsteemidega. Kasutusala: künnised, kaitserauad, spoilerid ja muud elemendid.

KUIDAS KASUTADA:

Puhastage ja rasvatage pind.
Maskeerige külgnevad elemendid, mida te ei soovi katta.
Enne kasutamist loksutage tugevalt u. 3 minutit, et põhjalikult segada.
Kanna peale 15-20 cm kauguselt mitme õhema kihina.
Pinna võib katta tavaliste lakkidega ca. 3 tundi. temperatuuril 20°C või vesibaasiliste lakkidega 24 tunni pärast. alates taotluse esitamise hetkest.
Tähelepanu! Mitte rakendada mootorile, piduritele, summutile, vedrustussüsteemile.
Maht [Liiter] 1
Keemilised omadused vett tõrjuv
Seeria K2 ANTI-GRAVEL
Värv Must

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname