K2 Aktiivvaht M132

Keskmine
61,45 €
23.05.2024
1
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
EEMALDAB TÕHUSULT TUGEVAD PLEKID:

Toote tohutu puhastusjõud võimaldab eemaldada erinevat tüüpi pindadelt kõikvõimaliku mustuse. Sobib ideaalselt veoautode, presendi, raudteevagunite, konteinerite, busside, kaubikute, paakautode, raamide ja šassiide pesemiseks. Kõrge lahjendusena sobib see suurepäraselt sõiduautode eelpesuvahendiks. See sisaldab korrosioonivastaseid aineid, mistõttu saab seda kasutada mis tahes metallpinna puhastamiseks.

PUHASTAB SUURED PINNAD KIIRESTI

Vahutoru kasutamine muudab toote suurte pindade, nagu konteinerid, presendid, poolhaagised, puhastamise lihtsaks ja kiireks. Hetk pärast pealekandmist näete, kuidas mustus lahustub ja automaatselt maha voolab. Toode on harjadeta pestav. See pehmendab väga tõhusalt mustust, tänu millele piisab mustuse kõrge rõhu all veega loputamisest.

EFEKTIIVNE, VÄGA KESKENDATUD
Toote kõrge kontsentratsioon muudab selle väga tõhusaks. Esmase pesu käigus eemaldab see mõneprotsendilise kontsentratsiooniga kuni 90% tee mustusest.

MÄRKUS: Ärge kandke kuumutatud pindadele. Pese varjus. Ärge laske tootel puhastatud pinnal kuivada.

KUIDAS KASUTADA:
Aktiivne vaht, mida toidetakse vahutoruga: Sõltuvalt mustuse astmest täitke keeratav anum lahusega 1:3-1:10.

Madalsurvepihustiga pesemine:

Vagunid, paagid, raamid, šassii 1:3 - 1:10
Presentkatted, konteinerid, poolhaagised 1:10 - 1:20
Veoautod, kaubikud, bussid 1:30 - 1:100
Sõiduautod 1:50 - 1:100
Kontsentraat +
Kaal (kg) 20
Pakendi tüüp Kanister
Seeria K2 TRUCK CLEANER

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname