K2 Plastikuhooldusaine D5025

Keskmine
21,51 €
14.05.2024
33
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Kahe maailma õrn kombinatsioon. Kus iganes läige lõpeb ja matt ei alga – leiame peene, õrna ja kuningliku viimistlusega satiini.
K2 SATINA PRO on plastikust hooldustoode auto salongile. See taastab esialgse välimuse, pakkudes õrna, mitte-imposeerivat kerget tumenemist ja värvi parandamist. See rõhutab suurepäraselt materjali tekstuuri ja struktuuri, tuues esiplaanile kõige ilusama.
Töödeldavad pinnad saavad tootega kokkupuutel satiinviimistluse, ilma liigse läike ja rasvase katteta.
Siseside K2 SATINA PRO on ideaalne igasuguste plastide, vinüüli või kummi hooldamiseks.
Ebatavaline retsept on rikastatud hoolikalt valitud antistaatiliste lisanditega, mis piiravad tolmu ja mustuse kogunemist. Kaasnev tugev UV-filtrite barjäär kaitseb auto sisemust lagunemise eest. Just tänu sellele säilitavad kaasaegsetes autode interjööris kasutatud üllad materjalid oma esialgse, atraktiivse välimuse kauem ja vananevad aeglasemalt.
Toode loodi autokosmeetikahuvilistele ja professionaalsetele kasutajatele detailitöö stuudiotes.
Seda pakutakse 4 aromaatset sorti. Sellega tehtud tööd rikastab lõhnasümfoonia kolmes erinevas versioonis:


• aromaatne mustikas
• energiline-tsitruseline Energy Fruit
• värskendav Sunset Fresh

K2 SATINA PRO on saadaval ka lõhnavaba versioonina autosalongi jaoks, kus juhi lemmiklõhn on juba olemas. Fragrance-Free versioon ei sega autos juba olemasolevaid lõhnanoote ega segune nendega, jättes lõhnasfääri muutumatuks.
K2 SATINA PRO on midagi enamat kui vau.

Kasutamine:
1. Pihusta otse puhastatavale pinnale või otse mikrofiibrile, nt. K2 MOLI.
2. Määri toode laiali ja pühi mikrofiibriga.
Keemilised omadused UV-kindel
Pakendi tüüp Kanister
Maht (ml) 5000
Keemilised omadused Pikaajaline kaitse
Seeria K2 SATINA PRO
Parameeter Energy Fruit

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname