K2 Veljepuhastaja D1001R

Keskmine
6,84 €
13.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
K2 ROTON PRO sai hitiks juba enne, kui esimene pudel tootmisliinilt lahkus. Selle loojad ja kõik seda katsetanud inimesed armusid sellesse. Paljude kuude jooksul täiustatud originaalretsept rõõmustab kõiki, kel on võimalus pudel kätte võtta ja määrdunud veljed proovile panna. Unenäoline ja kompromissitu. Sündinud kirest ja kogemustest. See on Roton Pro eesmärk.

K2 ROTON PRO on ebatavaline geel punaste velgede pesemiseks. Halastamatu mustuse suhtes. Selle geeljas konsistents ei jäta velgedele, rummukatetele ja värvipinnale mingit võimalust metalliliseks saastumiseks.

Paks, libisemiskindel kontsentreeritud geelikiht tuleb kergesti toime teemustuse või piduriklotside tolmuga, pakkudes silmailu suurejoonelise vaatemänguga. Veljepuhastusvahend muutub mustusega kokkupuutel punaseks, tõestades selle tõhusust ja võimaldades teil puhastusprotsessi kontrollida.

Tugev, tõhus, kuid samas ohutu lakile, kummile või plastikule. Sellel on neutraalne pH. Seda saab kasutada deironisaatorina metalliosakeste eemaldamiseks lakilt.

K2 ROTON PRO puhul on seda tüüpi toodetele iseloomulik lõhn maskeeritud õrna kirsi aroominoodiga, tänu millele on toote kasutamine palju meeldivam.

Tugevalt määrdunud pindade puhul soovitame kasutada punast K2 ROTON PRO velge koos K2 detailiharjaga.


Kasutamine:
Enne toote kasutamist veenduge, et velg oleks puudutamisel jahe.
Pihustage ühtlaselt kogu puhastatud velje pind.
Jäta mõneks minutiks seisma. Kasutamise ajal on vedelik värvitu. Lisanditega reageerides muutub see punaseks, mis tähendab, et mustus on lahustunud (mõne mustuse puhul on ajutine roheline värvus lubatud).
Raskesti ligipääsetavatest kohtadest mustuse eemaldamiseks kasutage veljeharja või käsna.
Loputage nii velge kui ka rehvi põhjalikult veega.
Märkus: peske varjus. Ärge laske tootel puhastatud pinnal kuivada.
Maht [Liiter] 1
Pakendi tüüp Pudel
Seeria K2 ROTON PRO
Versioon K2 ROTON PRO 1L REFILL

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname