TECMAXX Määre 14-023

Keskmine
4,39 €
13.05.2024
22
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Väga tõhus, multifunktsionaalsete omadustega määre, see on ideaalne pakkumine inimestele, kes hindavad kõrge tõhususega professionaalseid tooteid. Toode on vastupidav temperatuuridele -10°C kuni +60°C ja veele. Loob kihi, mis kaitseb niiskuse, temperatuuri ja saaste eest. See teeb sellest toote, mis sobib ideaalselt igat tüüpi välispindadele, mis puutuvad kokku erinevate ilmastikutingimustega. See on sarnaselt ette nähtud liuglaagrite ja muude hõõrduvate pindade määrimiseks, välja arvatud veerelaagrid. Toodet soovitavad kogenud garaažitöötajad, mis teeb selle usaldusväärseks.


KASUTAMISE NÄIDIS: liugelaagrid, hõõrduvad pinnad, masinad.
Temperatuurivahemik kuni [°C] 60
Maht (ml) 500
temperatuurivahemik alates [°C] -10
Seeria TECMAXX - TOWOT machine grease
Õlitus kõrge
Vastupidavus ilmastikutingimustele keskmine
Penetratsioon väike
Eelised vähendab hõõrdumist
Eelised niiskuskindel
Eelised masinaosade jaoks

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname