MOJE AUTO Antibakteriaalsed salvrätikud 19-642

Keskmine
1,57 €
Toode on laos
1
2,31 €
07.05.2024
1
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
K2 Color Max - punane värvimisvaha
Saadaval populaarsetes värvides. Sobib igat tüüpi autovärvidele, ka metallikvärvidele. Elustab suurepäraselt värvi ning tänu Carnauba vaha sisaldusele taastab laki endise läike.



K2 Color Max punane värvivaha taastab uued ja vanemad küünelakid.
K2 Color Max punane värvivaha värskendab suurepäraselt välimust ja elustab nii uute kui ka vanemate lakkide värvi. See on mõeldud kasutajatele, kes soovivad parandada laki seisukorda, ilma lakikihti mehaanilise poleeriga korrigeerimata. K2 Color Max punane värvivaha võib olla alternatiiviks populaarsetele kriimude täitmiseks mõeldud "kriitidele".

Täidab tõhusalt kõik värvi ebatasasused ning kõvenemine loob ühtlase ja sileda pinna. Maskeerib suurepäraselt väiksemad kriimud, kriimud, laastud ja muud värvidefektid. Peale värviva vaha kasutamist muutub auto värv siledamaks, tänu millele saab see tagasi oma läike ja atraktiivse välimuse.

Lihtne peale kanda. Poleerimine ei vaja jõudu. Ärge kandke seda kuumale lakile ega päikese käes.

Mahutavus: 250ml

Kasutamine:

Peske auto korralikult puhtaks ja seejärel kuivatage. Värvi täiendav rasvaärastus K2 Klinetiga pikendab värvil oleva vahakihi eluiga.
Loksutage pudelit enne K2 Color Max Color Waxi kasutamist.
Kanna vaha puhtale, kuivale ja pehmele mikrokiule või käsnale (nt aplikaatorile).
Kanna ringjate liigutustega lakile.
Oodake, kuni see kuivab.
Puhastage puhta mikrofiibriga läikima.
Hulk 24
Pakendi tüüp Kott
Seeria Antibacterial Hand Wipes

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname