VALVOLINE Puhastaja, Karburaator 887082

Keskmine
10,89 €
10.05.2024
1
6,89 €
13.05.2024
47
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Valvoline karburaatori puhastusvahend


Valvoline Carburettor Cleaner on kvaliteetne puhastusvahend, mis on mõeldud kasutamiseks karburaatorite ja ventiilide sise- ja välispinna puhastamiseks ilma lahtivõtuta.

Valvoline'i meeskond on rohkem kui 150 aastat töötanud tootevalemite täiustamise nimel, et tagada oodatud tulemuste saavutamine. Carburettor Cleaner loodi kvaliteeti ja ohutust silmas pidades ning on nüüd iga autotöökoja oluline osa.


Rakendused

Valvoline Carburettor Cleaner pihusti on loodud karburaatorite ja ventiilide puhastamiseks. Nende nõuetekohane hooldus hõlbustab jõudlust ja pikendab osade kasutusiga. Kui karburaatorit regulaarselt sadestustest ei puhastata, võib see ummistada kütuse- ja õhukanalid, mis lõpuks vähendab mootori jõudlust või põhjustab mootori talitlushäireid.

Kasu

Valvoline'i karburaatoripuhastusvahend on suunatud pihustusjoaga, mis tähendab, et see eraldab paremini puhastamiseks keskendunud pihusti. Meie tooted on aastakümneid olnud osa igast professionaalsest töökojast tänu suurepärasele hinna ja kvaliteedi suhtele. Seda konkreetset puhastusvahendit on laialdaselt kiidetud:

Suured lahustuvused
Puuduvad jäägid
Mittesöövitavad omadused, mis muudavad selle karburaatori puhastusvahendi sobivaks metallosade ja -pindade puhastamiseks
360° klapp, mis võimaldab pihustit kasutada igas suunas, üles ja alla, mis aitab puhastustõhususele ainult veelgi kaasa.

Kasutusjuhised

Enne karburaatori töötlemist lülitage mootor välja ja laske sellel täielikult jahtuda. Vahepeal eemaldage sõidukist õhufilter.

Kui mootor on jahtunud, pihustage karburaatori välispinda, kuni saaste kaob täielikult. Järgmisena piserdage karburaatori nähtavaid osi ja laske puhastuslahusel mõjuda.

Sel hetkel saate mootori käivitada ja lasta sellel piiratud kiirusega tühikäigul töötada. Pihustage õhu sisselaskeava karburaatori puhastiga ja suurendage mootori pöörlemiskiirust. Paigaldage õhufilter alles pärast puhastusprotsessi lõppu ja mootori väljalülitamist.
Maht [Liiter] 0.5
Keemilised omadused Viskoosne
Pakendi tüüp Pudel
Maht (ml) 500
Seeria Carburettor Cleaner

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname