MOTUL Kriimueemaldaja 110168

Preemium
4,17 €
06.05.2024
7
2,95 €
07.05.2024
34
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
MOTUL SCRATCH REMOVER CC

Eemaldab värvi- ja lakikriimud
valge värv
Kreem tuubis


Tänu mikroabrasiivsetele osakestele eemaldab MOTUL® Scratch Remover peened kriimud kõigilt värvitud või lakitud pindadelt ning jätab värvidele ja lakkidele läikiva viimistluse. MOTUL® Scratch Remover sobib suurepäraselt kergete pinnakriimude eemaldamiseks, kuid sügavate kriimustuste korral (nähtav metallleht või krunt) tuleks kaaluda kere remonti.


Kõrvaldab pinnakriimud jälgi jätmata. Taastab värvidele ja lakkidele sära. Sobib igat tüüpi värvitud või lakitud pindadele: plastid, värvid, metallid ...


Puhastage töödeldavad pinnad MOTUL® Express Shine või MOTUL® Car Body Shampoo šampooniga. Kasutades aplikaatorit, nagu MOTUL® Car Body Microfibre, kandke ravitavale alale väike kogus toodet erineva intensiivsusega ringjate liigutustega, olenevalt triibu suurusest, kuni triip kaob. Reguleerige surve intensiivsust vastavalt ravitavatele kriimustustele. Laske mõni minut kuivada, seejärel poleerige ja poleerige pind ringjate liigutustega puhta mikrokiudrätikuga. Vajadusel korrake toimingut. Mitte kasutada otsese päikesevalguse käes ega soojadel pindadel. Ei ole ette nähtud kasutamiseks mattvärvidel.
Maht [Liiter] 0.1
Pakendi tüüp Tuub
Seeria SCRATCH REMOVER CC

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname