K2 Veehülgaja K511

Keskmine
2,12 €
20.05.2024
28
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
K2 INVISIBLE WIPER on vedel hüdrofoobne kate, mis hõlbustab vihmaga sõites vee ärajuhtimist esiklaasilt.

Tänu lihtsale pealekandmisele loob see kiiresti nanoosakestel põhineva kaitsekatte, mis tõrjub vett autoakendest ja esituledest. Juba kiirusel 55 km/h voolab vesi õhuvoolu mõjul automaatselt, tagades vihmase ilmaga parema nähtavuse ja ohutuse.

Nähtamatu klaasipuhasti pakub reisimisel suuremat mugavust ja võimaldab autopuhastitel vihma, lörtsi ja lume lihtsamini eemaldada.

K2 INVISIBLE WIPER töötab suurepäraselt suvel, muutes mustuse ja putukate kleepumise raskeks. Seda saab kasutada akendel, esituledel ja peeglitel.

Talvehooajal vähendab see härmatise ja jää sadestumist akendele.

TOOTE OMADUSED:

ühekomponentne toode autoakendele ja esituledele pealekandmiseks;
loob hüdrofoobse katte, mis tõrjub tõhusalt vett;
põhjustab õhuvoolu mõjul sõites vihmapiiskade kohe tuuleklaasilt tilkumist;
kaitsekiht püsib klaasil ja mõjub mitu nädalat;
vähendab klaasile ladestunud mustuse ja härmatise hulka;
parandab nähtavust vihmaga sõites;
ohutu värvile ja plastile;
Kasutamine:

Pese klaasipind põhjalikult ja rasvata.
Kandke nähtamatu klaasipuhasti mikrokiule või otse klaasile ja hajutage see ringjate liigutustega ühtlaselt üle selle pinna.
Pärast kuivatamist eemaldage jäägid kuiva või kergelt niiske mikrokiudlapiga ja poleerige täielikult läbipaistvaks.
Efekti tugevdamiseks kandke 20 minuti pärast peale teine kiht (täistugevus 8 tundi pärast pealekandmist).
Maht (ml) 200
Seeria K2 VIZIO INVISIBLE WIPER
Pakendi tüüp aerosool

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname