TRW Piduri/siduri-puhastaja PFC105SE

Preemium
3,00 €
13.05.2024
30
2,75 €
14.05.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
TRW Automotive Aftermarket on teie tööd lihtsamaks muutvate pidurikomponentide ja hooldustoodete arendamisel ja projekteerimisel ületamatuid tulemusi. Seetõttu usaldavad professionaalid ja kliendid üle kogu maailma meie lahendusi ja teavad, et nemad määratlevad kvaliteedi, innovatsiooni ja ohutuse valdkonna standardid.

Alates kõige keerukamatest ja intelligentsematest Driver Assist süsteemidest kuni võimsa 500 ml aerosoolpiduripuhastusvahendini – TRW ei tee kvaliteedis järeleandmisi.

Kiiresti toimiv, tõhus ja keskkonnaprobleeme silmas pidades välja töötatud TRW Brake Cleaner on turuliider oluline valik.

Eemaldab mustuse kiiresti ja põhjalikult
CFC vaba
Trikloroetaanivaba
Kiiresti aurustuv
Ohutu kummikomponentidele
Tarnitakse võimsa 500 ml aerosooldosaatori kaudu
Tõhus ja lihtne kasutada iga nurga all, isegi tagurpidi
Armas teie käte vastu


TRW järelturu piduripuhastusvahend: loodud puhastama, mitte saastama

Oleme TRW-s loonud maine tõhusate toodete loomisel, mis minimeerivad keskkonnamõju: see kõik on osa meie teedrajavast lähenemisviisist. Hoolikalt koostatud TRW järelturu piduripuhastusvahend on oluline lisavarustus, mis on väga tõhus ja kiire toimega, kuid see on ka CFC-vaba ega sisalda trikloroetaani.



Kasutuslihtsus disainitud sisse

Kuna mõistame täpselt, milliste väljakutsetega te oma klientide sõidukite kallal töötades silmitsi seisate, loome tooteid, mis vastavad nendele väljakutsetele otsekohe. Isegi nii lihtsas asjas nagu piduripuhastus on detailidele tähelepanu pööramine oluline.

Võimas 500 ml aerosoolkonstruktsioon muudab pidurisüsteemi rasketes ja piiratud kohtades lihtsaks pääsemise ning avastate, et pihusti töötab suurepäraselt iga nurga all ja isegi tagurpidi. Ülesanne on kiirem ja probleemivaba, samas kui tulemused on lihtsalt paremad. Oleme TRW järelturu piduripuhastaja üle hoolikalt läbi mõelnud, nii et peate vaid seda kasutama ja selle eeliseid hindama.
Keemilised omadused FCKW-vaba
Pakendi tüüp Pihustianum
Hulgaühik Doos
Maht (ml) 500

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname