MA PROFESSIONAL Paigaldusaine, väljalaskesüsteem 20-A53

Keskmine
2,18 €
01.04.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Kõrge temperatuuriga pasta, mis on mõeldud väljalaskesüsteemide ja katalüüsmuundurite kokkupanekuks ja remondiks. See külmub väljalaskesüsteemi kõrge temperatuuri mõjul. Kõrvaldab heitgaaside läbilöögid ja vaigistab heitgaasisüsteemi. Hoiab ära süsteemi üksikute elementide ühenduste korrosiooni, hõlbustab edaspidist lahtivõtmist.

Rakendus
kokkupanek - sõidukite väljalaskesüsteemide remont
kõrge temperatuuriga paigaldiste tihendamine


Kasutamine
1 Puhastage ühendatud elemendid roostest, rasvast ja muudest saasteainetest.
2 Niisutage ühendatud elemente kergelt veega.
3 Kandke pasta ühele elemendile ja ühendage teisega.
4 Paigaldage klamber ja laske esialgseks kõvenemiseks kuluda ligikaudu 30 minutit.
5 30 minuti pärast käivitage mootor ja laske sellel 15 minutit tühikäigul töötada.
6 Toode külmub väljalaskesüsteemi kõrgenenud temperatuuri mõjul.
Montaažiaeg [min] 30
Pakendi tüüp Tuub
Kaal (g) 150
Seeria MA PROFESSIONAL Exhaust system Cement 1200°C
kuumakindel kuni [°C] 1200

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname