MA PROFESSIONAL Tihendusaine 20-A34

Keskmine
5,32 €
20.03.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
Kaasaegne, kõrge temperatuuriga, kiiresti kinnituv tihend, mis on vastupidav vibratsioonile, rõhule, atmosfäärimõjudele ja tsüklilistele soojuskoormustele vahemikus -54 kuni 329°C. Tagab komponentide täieliku tiheduse. See on vastupidav õlile, glükoolile ja teistele kemikaalidele. Soovitatav automootorite ja muude paigaldiste tihendite loomiseks.

Rakendus
Tihendite loomine mehaanilistes komponentides ja seadmetes
Komponentide tihendamine

Kasutamine
1 Puhastage ja kuivatage pinnad.
2 Kandke ühele pinnale 1,5–6 mm laiune silikoonriba.
3 Jätke esialgseks (pinna) kõvenemiseks umbes 15 minutit ja pange kõik osad kokku. Täielik kõvenemine toimub umbes 24 tunni pärast, olenevalt temperatuurist ja õhuniiskusest.

MÄRKUS: Mitte kasutada mootoripea tihendina.
Keemilised omadused õlikindel
Pakendi tüüp Blister
Kaal (g) 290
Temperatuurivahemik kuni [°C] 329
temperatuurivahemik alates [°C] -54
Keemilised omadused temperatuurikindel
Keemilised omadused kemikaalide vastane
Seeria MA PROFESSIONAL -Black Hi-Temp Silicone Gasket Maker 329°C
Värv Must
Vastupidav vibratsioonile

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname