CASTROL Mootoriõli 15669E

Preemium
55,29 €
22.04.2024
31
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
EDGE 5W-30 LL
Vedelik TITANIUM – tugevam surve all

Tänapäeva mootorid nihutavad pidevalt tehnoloogia ja tehnika piire. Need on väiksemad ja ülitõhusad, jõudlust ohverdamata. Täiustatud mootorid esitavad õlile väljakutse kõrgendatud rõhuga. Need tugevad rõhud põhjustavad hõõrdumist, mis võib raisata kuni 10% mootori jõudlusest.
Patenteeritud Fluid TITANIUMiga Castrol EDGE muudab selle füüsilise struktuuri surve all tugevamaks, et hoida metalli lahus, ja vähendab hõõrdumist, et tagada mootori maksimaalne jõudlus, kui seda kõige rohkem vajate.

Castrol EDGE koos Fluid TITANIUMiga: avage oma mootori tõeline jõudlus.

Castrol EDGE 5W-30 LL sobib kasutamiseks bensiini- ja diiselmootoriga sõidukites, kus tootja soovitab: ACEA C3.
Castrol EDGE 5W-30 LL on juhtivate tootjate poolt heaks kiidetud: vaadake jaotist Toote jõudlus. Vaadake oma omaniku käsiraamatut.

Castrol EDGE 5W-30 LL koos Fluid TITANIUMiga on loomulik valik juhtidele, kes nõuavad tänapäevastelt kaasaegsetelt sõidukitelt maksimaalset mootori jõudlust, mis nõuavad kõrget kaitsetaset ja suurema jõudlusega õlisid.

Castrol EDGE 5W-30 LL:

Muudab tugevaimaks, kui rõhk on kõrgeim, kaitstes teie mootorit
Vähendab võimsust röövivat hõõrdumist mootori pöörete ja tingimuste vahel
Sõltumatult testitud kõrgeimate standardite järgi tõestatud jõudluse tagamiseks
Seda soovitavad maailma juhtivad autotootjad
Kaitseb mootorit kogu tühjendusintervalli jooksul isegi äärmusliku rõhu korral

ACEA C3
BMW Longlife-04
MB-kinnitus 229.31/ 229.51
Porsche C30
VW 504 00/ 507 00
Viskoossusklass SAE 5W-30
Spetsifikatsioon ACEA C3
Õli Sünteetiline õli
Valmistaja luba BMW LONGLIFE-04
Valmistaja luba MB-Freigabe 229.51
Valmistaja luba PORSCHE C30
Maht [Liiter] 5
Pakendi tüüp Pudel
Valmistaja luba MB-Freigabe 229.31
Seeria Castrol EDGE 5W-30 LL
Valmistaja luba VW 504 00/ 507 00

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname