K2 Mootoripuhastaja K175

Keskmine
13,43 €
19.04.2024
10
9,44 €
22.04.2024
30
9,03 €
23.04.2024
30
Tähelepanu! Tegemis on masintõlkega ja teatavad sõnad ei pruugi olla täpselt tõlgitud
K2 AKRA – miljonite maailma lõppkasutajate poolt usaldatud mootoripuhastusvahend mootorite ja tugevalt määrdunud autoosade puhastamiseks. See toode on mõeldud raske muda, töövedelike triipude, kuivanud mustuse ja lenduva rooste eemaldamiseks. Puhastab suurepäraselt mootori ja muid sõidukiosi, aga ka tööriistu, tööstusseadmeid ja pindu.

Spetsiaalselt väljatöötatud aktiivsete nanoosakeste koostis koos korrosiooniinhibiitoritega – õli ja määrde määrdumine maha surudes, kaitstes seeläbi mootoriruumi puhastusprotsessi – tagab parima puhastustulemuse.

K2 AKRA on ohutu plast-, kummi-, nii värvitud kui kroomitud detailidele. See ei sisalda lahusteid ega nafta derivaate. Biolagunev 28 päeva jooksul.

Juhised: Loksutage pudelit enne kasutamist.

Mootori pesu:

Veenduge, et mootor oleks külm.

Kinnitage elektrisüsteemi komponendid.

Piserdage määrdunud pinnad K2 AKRA-ga.

Oodake 30-45 sekundit.

Loputage tugeva veejoaga, vajadusel kuivatage lapiga.

Tugevate lisandite, näiteks süsiniku ladestumise korral eemaldage mustus mehaaniliselt, nt. väikese pintsliga.

Tööriistade pesu:

Kastke tööriistad K2 AKRAga anumasse olenevalt määrdumisastmest mitmeks minutiks või tunniks.

K2 AKRA võib kasutada ka masinatel, mis kasutavad pesuaine suletud retsirkulatsiooni.

Märkus: Ärge kandke toodet kuumale mootorile. Ärge laske tootel puhastataval pinnal kuivada.
Kaal (kg) 5
Pakendi tüüp Kanister
Seeria K2 AKRA
Kauba vorm vedelik

Mis on pant?

Osad meil müügis olevad tooted on müügis tingimusel et ostes uue tagastate meile vana varuosa. See on vajalik kuna toode läheb taaskasutusse. Selle tõttu on osadel toodetel juures "panditoode".

Pandi hüvitamine toimub hankija vastuse alusel, enne seda hüvitamist ei toimu. Aero Motors OÜ ei ole volitatud tagastatud pante ise hindama. Vastus hüvituse otsuse kohta võib viibida kuni 4 nädalat.

Vana toode tuleb tagastada puhtana ja ostupakendis. Tagastatav toode peab olema taastamiskõlblik ja komplektne, ei tohi olla oksüdeerunud, keevitatud, kulunud ega mehaaniliselt vigastatud s.t. kõik servad ja kinnitused peavad olema terved. Tagastatava toote tehnilised andmed peavad olema samaväärsed ostetuga.

Starteri rootorivõlliots ei tohi olla kuumenenud (sinine) võlli puksid peavad olema terved. Roolilati hammaslatt ei tohi olla vigastatud ega rooste poolt kahjustatud. Kui roolilatil on vigastamata originaal kattekummid koos tehase poolt paigaldatud metallist klambritega, ei ole tarvis hammaslati seisukorda kontrollida.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust - Täname